- Makaleler
- 7
1 tur Mikail Fidan tarafından banlanmayı çok özledim doğrusu...
Yokluğunu aratmam, bundan emin olabilirsin.
1 tur Mikail Fidan tarafından banlanmayı çok özledim doğrusu...
Onun hala Recep Baltaş'ın ban hesabı olduğuna inanıyorum.
Ben 2013 yıllarında Technopat Sosyal kullanıyordum. İlk hesabımı 2013 yılında açmıştım ama ilk hesabım ban yemişti ve sonra 2014 yılında 2. hesap açmıştım. 2013 Yıllarında Mikail Fidan'ın kutsal bir varlık olduğuna inanıyordum. Hz. Muhammed gibi, evet yani çocukken çok tuhaftım... Mikail Fidan ismi yüzünden ve diğer insanlardan onu ayıran negatif olsa da bir özelliği olması yüzünden, yani tepkileri bana farklı geldiği ve ismi tuhaf olduğu için ben onun o zamanlar birer Allah tarafından gönderilmiş bir varlık olduğuna inanırdım tuhaf bir şekilde. Zaten 13 yaşında falandım o zamanlar.
Techolay'da Mikail Fidan'da olacak mi @Recep Baltaş? Çok güzel banlıyordu o
Tamamen Mikail'i anma ve espri konusudur.
Sevgiler![]()
İsterseniz yeni Mikail Fidan ben olabilirim, çok güzel ban atarım. Moderatör arıyoruz konusunda şartlarımı belirmiştim. Yönetim de tamamsa, ilk iş günümde sağa sola şap şup ban atabilirim.
Moderatör Arıyoruz
Merhaba, Bildiğiniz üzere Techolay Sosyal her geçen gün büyümekte. Bu doğrultuda Sosyal'de düzeni sağlamak ve herkese en iyi şekilde yardımcı olabilmek için yönetim ekibimize dahil olmak üzere ekip arkadaşları arıyoruz. Elbette bunun için belli koşulları sağlamanız gerekmekte. Gerekli koşulları...techolay.net
Zaafınızı çok iyi biliyorum...
Şarkılarınız eşliğinde dans etmek. Banlamaya kıyamazsınız.