Millenicom sana o hızı veriyorsa TürkNet de verebilir. Destek hattından iletişime geçmeyi denedin mi?
Desteğe yazmıştım zamanında 1Gbps altyapınız yok desiler, ama şöyle bir olay var speedtestte arada 800 900 mbps görüyorum paketim 100 olduğu için geri düşüyor. Türknete sordum 1Gbps veremiyoruz diyorlar.

Şu anda TurkNet kullanıyorum. Malum, tarife yakında 500 TL olacak. 100/20 hızım var. Millenicom sitesinden altyapı sorgulaması yaptım; 1000/50 hız verebiliriz diyorlar, ücreti ise 610 TL. Sizce geçilir mi? Kullanan var mı? Varsa memnun musunuz?

Bence gecmelesin hocam 100Mbps 500 TL vermekdense 1000Mbps 610 lira vermek daha mantikli.

Selamünaleyküm merhaba arkadaşlar bir sorum olacak Millenicom 1000MBPS kullanmaktayım fakat kullandığım modem bu hızı karşılamıyor Keenetic AX1800 modem buldum Wi-Fi 6 destekli elimdeki modem de ZTE Zxhn H298a modeli kullanıyorum bu modemi değiştirebilir miyim şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Millenicom 20 MB upload verebiliyor mu şu an TurkNet kullanıyorum 20 MB vereceğine 7 veriyor bundan önce Netspeed kullanıyordum 15 veriyordu.

TT altyapısı var VDSL 72 mbps ,millenicom geçilir mi?
Güvenilir ve hızlı olmasını istiyorum. Karadenizde yaşıyorum.
Türknet hacklendiği için tereddüt ediyorum ama TT'de bizi mağdur ediyor. Yardımcı olur musunuz ?

Öyle bir hata yapmayın sözde 500 fibere geçtik 70-80 Megabiti geçmiyor bir bulmuşlar modemi sökün takın düzelir, aynen düzeliyor. Az darlayınca yok altyapı çalışması var diye gevelemeye başlıyorlar. Teknik desteği berbat, elemanlae ilgisiz, taahhüt ettiği hızların yarısına bile ulaşamıyor. Şahsen bulaşmayın derim.