Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tear

Üstün
Makaleler
34
Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.

Sırayla terörist sevici.
  • Moderasyon ekibinden birinin küfür ettiğine dair bir kanıt paylaşmanı bekliyorum. Sana değil ama, çünkü sen küfürü hak ediyorsun.
  • Sizin cenahın ağzından düşmeyen bu şutlama işi de ayrı komedi. Ben Technopat'ın kurucu ortağıydım ve kurduğum oluşum daha fazla zarar görmesin diye ayrıldım. Sevincini kursağına soktuğum için üzgünüm.
  • Yine bir iddia atıp kanıt sunmuyorsun.
  • Derdin aslında ilerleyişimiz. 6 ayda 1 milyon sayfa gösterimine ulaşınca kudurmaya başladınız :)
Kudurmaya devam edin, ne diyeyim.

Kanıtları 24 saat içinde paylaşmazsan banın geliyor.

Güncelleme: Hesaplarını birleştirdim, halihazırda banın var mış zaten. Bitince yazarsın artık.

Bu kadar katkı yapan birinin Hamas mensubu çıkması kadar garip bir şey yok. Hayat işte.

Son düzenleme:
Bu kadar katkı yapan birinin Hamas mensubu çıkması kadar garip bir şey yok. Hayat işte.

Peki bunun kaniti var mi? Acikcasi kufur iftirasi ile bunun arasinda buyuk farklar var. Kanit varsa ve bilirsek uyeye karsi olan tavrimiz o sekilde olur. Ondan soyluyorum laf atma gibi bir durum soz konusu degil.

Hakaret olsun diye falan mi dendi acaba?

Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok, seni Technopattan boşuna şutlamadılar. Forumunda iki tane pedo var normal insan yok, hayvanat bahçende sana başarılar fazla ilerleyemezsin zaten.
Yahu sen profilimde moderasyon ekibine laf ettiğim mesaja beğenmedim atmamış mıydın?

Ne değişti şimdi :D? Katıldığım fikirlerin var ama genel olarak çok boş konuşuyorsun. Edit: Şimdi de iki yüzlü bir insan olduğunu göstermiş oldun bu konunda.

Bu arkadaş mı Hamas mensubuymuş? :hehehe: Görüp görebileceğiniz en Atlantikçi, ortalamada da ırkçı üyelerden halbuki. Azıcık profilinde gezdiğimizde, açtığı konulara baktığımızda bile belli oluyor.

Evet ben de boyle hatirliyorum uyeyi. Ondan da sordum aslinda. Celiskili geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.