Techolay Sosyal'e katılalı çok bir zaman olmadı fakat en sevdiğim yanı aşırı özgür bir forum olması. Tamamen düşünce özgürlüğü var, Recep Baltaş ile hakaretli şekilde düşünce tartışanlar bile ceza yemedi gördüğüm kadarıyla. Hayvanat bahçesi dediği yerin aslında özgür bir forum olduğunu anlayamamış arkadaş. Yazık.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Peki bunun kaniti var mi? Acikcasi kufur iftirasi ile bunun arasinda buyuk farklar var. Kanit varsa ve bilirsek uyeye karsi olan tavrimiz o sekilde olur. Ondan soyluyorum laf atma gibi bir durum soz konusu degil.
Hakaret olsun diye falan mi dendi acaba?
Kullanılan tek IP Kanada kaynaklıydı ve farklı tarihlerde dörtten fazla IP çakışıyordu. Çakışmalar Mayıs'a kadar gidiyordu.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Şahsen bu tarz şahsiyetlere cevap vermek yerine direkt banlamak daha mantıklı bir hareket olacaktır. Vaktiniz boşa gidiyor, arkadaş için harcadığınız klavye ömrüne yazık.
Boylesi daha iyi. Forumun ve Recep Bey'in seviyesi hakkinda ciddi bilgiler veriyor bu konular. Mesela direkt banlanirsa ifade ozgurlugu olmayan bir forum demektir. Banlanmayip tartisilirsa ozgur bir forum demektir. Buradan da ozgur oldugumuzu goruyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
or3m.d
Yetkin
Sizde haklısınız, hiç o açıdan düşünmemiştim. Ama sonuçta sinirleri geriyor.Boylesi daha iyi. Forumun ve Recep Bey'in seviyesi hakkinda ciddi bilgiler veriyor bu konular. Mesela direkt banlanirsa ifade ozgurlugu olmayan bir forum demektir. Banlanmayip tartisilirsa ozgur bir forum demektir. Buradan da ozgur oldugumuzu goruyoruz.
Daha yeni konu sahibinin bahsettiği moderatör ile ilgili bir destek bileti açmıştım ancak yöneticiniz kişisel ilişkilerini öne koyarak kısa kısa cevaplar verdi, onda bile moderatörü suçsuz çıkartamadı; çabaları boşa gitti ve bileti çözülmediği halde çözüldü işaretledi. Evet, kanıtlarımı sunmama rağmen şikayet ettiğim moderatör en ufak bir ceza almadı.Moderasyon ekibinden birinin küfür ettiğine dair bir kanıt paylaşmanı bekliyorum.
Bileti paylaşırdım ama gizliliğe saygı duyan birisiyim.
Kişisel ilişkilerinizi işinizin önüne koyarak nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz? Konu sahibinin üslubunu tasvif etmiyorum ama haklı.
Technopat zarar gördüyse yaptığınız amatörlük yüzünden. Ben müslüman değilim ama çoğunluğu müslüman olan bir ülkede, Osmanlı kalıntısı şeriat yanlılarının olduğu bir ülkede; Twitter'dan oradan buradan islamiyete laf çakarak ne elde etmeyi bekliyordunuz? Elbette öyle devam edince sponsorlar gidecekti... Buna "amatörlük değil" diyebillir misiniz?Sizin cenahın ağzından düşmeyen bu şutlama işi de ayrı komedi. Ben Technopat'ın kurucu ortağıydım ve kurduğum oluşum daha fazla zarar görmesin diye ayrıldım. Sevinciği kursağına soktuğum için üzgünüm.
Son düzenleme:
Söz konusu bileti kendime atamıştım ama vakit bulup bir türlü bakma şansım olmadı. Tekrar açıp kendime atadım. Bakacağım.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu aralar bir şeyler dönüyor bu ortamda. Karanlıklaşmaya başladı gibime geliyor... Neyse er ya da geç göreceğiz işin altındakileri.2000 mesajlı forumda sürekli gördüğüm birinin böyle bir konu açması ve Recep abinin böyle cevap vermesi normal gelmiyor bana. Recep abi de profilinde sürekli birine yönelik paylaşım yapıyor.
Gerek üslubu, gerek yazılanları ve gerek başlığıyla fazlasıyla garip bir konu. Neler döndü acaba, insan merak ediyor.
Baltaş moderasyon ekibine dikkat et bence milletin annesine küfürler eden insanları foruma doldurup sonra neden böyle oluyor diye ağlamak yok.
Bunu diyen adam gelip forumdaki bir hocanın annesine sövüyor.
Konuyu açıp şikayet ettiğin şeyi kendin yapıyorsun. Garip bir insansın Zeu5.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.