Uyuyan Sincap
Üstün
Banlanmış da hesabı kalıcı olarak yok edilmemiş. Yani bizi görüyor ama cevaplayamıyor hocam.
Banlanmış da hesabı kalıcı olarak yok edilmemiş. Yani bizi görüyor ama cevaplayamıyor hocam.
Puf diye uçurman lazım böyle herifleri. Kalıntısının kalmaması lazım. Konu hâlâ uzuyor.
Evet, forumu madem beğenmiyorsun o zaman kullanma. Biz Recep hocamın ideolojilerini, görüşlerini, konuşmalarını yanlış görmüyoruz ki desteklemeye devam ediyoruz. Ben her gün buradayım. Ayrıca moderatör ekibi de daha yeni toplanıyor illa arada pürüz olacak ekşi gibi değil ki 20 senelik forum desen de neyse. Daha yeni yeni oturan forumda böyle sorunlar olur. Liyakatsizlik olur. Ama konu sahibi bizi ve Recep Hocayı bayağı aşağılıyor.
Recep hocanın ideolojisini, görüşünü kimse desteklemek zorunda da değil. Olay kendisinin bir nevi hizmet sektöründe olması ve elinden geleni yapıyor olması. He bunu göremeyen zaten durmasın.
Bazı kesim(mesela ben) foruma bu yüzden geldim. Çoğu kişi foruma Recep hocadan dolayı gelmedi hesap açmadı. İlk zamanlar. O yüzden belirttim tabii ki illa desteklemek zorunda değil ama ilk zamanlarda gelen büyük çoğunluk Recep hocayı takip edip seven insanlardı.
Zamaninda kendisi ile tartismistim ve bazı kisiler neden tartistigimi anlamamisti bazilari ise beni suclu bulmustu. Artik tartistigim konuda hakli oldugumu dusunuyorum. Adamin dusuncelerine katilirsin, katilmazsin buna saygi duyarim ama bu uslup nedir?
Kendilerini biliyorlar hocam ama forum disi olaylar oldugundan ne kadar dogru olur bilmiyorum. Birisi yuksek bi mesajli bi arkadas forum kariyeri biter simdi.5- Pedo gibi büyük bir suçla iftira attığın kişilerin isimlerini paylaşırsan hep beraber savcılığa suç duyurusunda bulunalım. Kanıtlarınla birlikte bir zahmet...
Kendilerini biliyorlar hocam ama forum disi olaylar oldugundan ne kadar dogru olur bilmiyorum.