Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz işin uzmanısınız galiba, şimdi neden teknoseyin hacklediğini düşündüğümü ve bu arkadaşın da Teknoseyir'in amele işlerini yapan editörü Umut koçak olduğunu düşündüğümü anlıyor musunuz? Önceki konuda da aynı şeyleri savunuyorlardı. BIOS hacklemek BIOS'u bozarmış da özel BIOS çipi gerekiyormuş da falan filan. Demek ki 15 kişilik Teknoseyir örgütünün gücü BIOS hacke kadirmiş.
Ben BIOS'da direkt 990 Pro SSD'ye özel kodlar gördüm. Direkt öyle olmadığını savunmayı düşündüğünüz için bu şekilde hack yazmışsınızdır.
Yorumunuzdan gram bir şey anlamadım, kime dediğinizi vesaire anlamadım ama uzaktan bağlantı mümkün değildir BIOS'a, BIOS maksimum 64 MB'lık chip ya, uzaktan bağlantı yapmaya çalışılsa zaten cache 32 MB çıkacak, anladınız mı artık? Hack yazmamın sebebi kendi kanalınızda hacklendim diyorsunuz, üstelik BIOS'unuz işletim sisteminden silinse port hack olur bu, diğer sebebi de budur. Diğer tezlerime yine cevap alamadım ama olsun, BIOS'ta 990 Pro görmediniz, 980 Pro gördünüz. BIOS'ta 980 Pro görmenizin sebebi oradaki yazıları yansıtması, Console.log mantığı.

Ve evet, virüs yapımı ile ilgilendiğimden BIOS silme işlemlerinin RAT ile nasıl yapıldığını biliyorum, diğer yöntemleri sadece yapanları gördüm. Tabii bu millete virüs attığımı belirtmez.

Yorumunuzdan gram bir şey anlamadım, kime dediğinizi vesaire anlamadım ama uzaktan bağlantı mümkün değildir BIOS'a, BIOS maksimum 64 MB'lık chip ya, uzaktan bağlantı yapmaya çalışılsa zaten cache 32 MB çıkacak, anladınız mı artık? Hack yazmamın sebebi kendi kanalınızda hacklendim diyorsunuz, üstelik BIOS'unuz işletim sisteminden silinse port hack olur bu, diğer sebebi de budur. Diğer tezlerime yine cevap alamadım ama olsun, BIOS'ta 990 Pro görmediniz, 980 Pro gördünüz. BIOS'ta 980 Pro görmenizin sebebi oradaki yazıları yansıtması, Console.log mantığı.

Ve evet, virüs yapımı ile ilgilendiğimden BIOS silme işlemlerinin RAT ile nasıl yapıldığını biliyorum, diğer yöntemleri sadece yapanları gördüm. Tabii bu millete virüs attığımı belirtmez.
Arkadaşın tek yapması gereken bios güncellemek. Virüs de gider zaten böylece. Hayır ilginç olan hadi paranoyaksın uğraşıyorsun abi bu kadar uğraşacağına git çöpe at bilgisayarı madem bu kadar paranoyaksın? İlginç.

Bilgisayarın bütün dahili ve harici parçalarını değiştirdim. Ama hala aynı ekran açılıp kapanması sorununu yaşıyorum.

Sizce bunun sebebi ne olabilir? Kullandığım işletim sistemi bile farklı.

2 yıl önce de aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi aynı sorunla karşılaşmıştım.

Arkadaş bios'un anakartda olduğunu bilmiyor sanırım... Ve tüm parçaları değiştirdiğine de inanmıyorum anakartı değiştirirsen bios değişir zaten... Sanırım vahiy yoluyla hackleniyor bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.