Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Monitör fişi takılı ama biz monitörün düğmesinden kapatsak yine de piksel temizleme yapar mı?
Bu özellik birçok OLED monitörde mevcut. Monitörün düğmesinden kapattıktan kısa bir süre sonra kendisi işleme başlamaktadır. Prizden çekmemeniz gerekmektedir.
Monitörünüzün arayüzünde OLED piksel temizleme (kaç kere temizlemiş? Kaç kere temizleme hatırlatması yapmış vs) ile ilgili bilgi varsa oradan yapıp yapmadığını da kontrol edebilirsiniz.
Bilgilendirme örneği.
Hatırlatma örneği.
Evet fark ettim 0 yazıyordu açtığımda 1 olmuş teşekkür ederim bilgilendirme içinBu özellik birçok OLED monitörde mevcut. Monitörün düğmesinden kapattıktan kısa bir süre sonra kendisi işleme başlamaktadır. Prizden çekmemeniz gerekmektedir.
Monitörünüzün arayüzünde OLED piksel temizleme (kaç kere temizlemiş? Kaç kere temizleme hatırlatması yapmış vs) ile ilgili bilgi varsa oradan yapıp yapmadığını da kontrol edebilirsiniz.
Bilgilendirme örneği.
Eki Görüntüle 193054
Hatırlatma örneği.
Eki Görüntüle 193055
farketmez1234
Uzman
Bu özellik birçok OLED monitörde mevcut. Monitörün düğmesinden kapattıktan kısa bir süre sonra kendisi işleme başlamaktadır. Prizden çekmemeniz gerekmektedir.
Bilgilendirme örneği.
Eki Görüntüle 193054
Hatırlatma örneği.
Eki Görüntüle 193055
Hocam merhaba bende de ASUS marka OLED monitör var. Bu pixel cleaning times kısmının bu kadar yüksek olması normal mi? OLED ekranın açık kaldığı süreye çok yakın. Bu kadar saat boyunca piksel temizleme işlemi mi yapıyor monitör? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Hocam merhaba bende de ASUS marka OLED monitör var. Bu pixel cleaning times kısmının bu kadar yüksek olması normal mi? OLED ekranın açık kaldığı süreye çok yakın. Bu kadar saat boyunca piksel temizleme işlemi mi yapıyor monitör? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Merhaba,
Aşağıda attığım görseldekinden bahsediyorsanız bildiğim kadarıyla söyleyebilirim.
Mesela benim monitör 621 kere yapmış. Toplam açık kalma süresi 3153 saat, 8 saatte bir piksel temizlemeye ayarlı. 3153'ü 8'e bölersek 394 gibi bir rakamı buluyorum. Ama bu rakam bende gördüğünüz gibi çok fazla 621 kere olarak saymış. Monitörü 8 saatten kısa bir süre kullanıp kapattığımda da otomatik olarak temizlemeye başladığı için +1 olarak ekliyor. Bence monitörüm 621 kere yapmıştır diye düşünüyorum.
Siz eğer 8 saatten daha düşük bir saate ayarladıysanız sizin dediğiniz gibi açık kalma süresine daha yakın olmakta.
Ayrıca piksel temizleme yaptınız, 1 saat sonra monitör kapattınız. Bu kısımda yine piksel temizleme yapıyor. Bu şekilde sizin çok daha yüksek çıkıyor olabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-