Monster servis durumuna erişilemiyor

QrQ

Çalışkan
Merhaba,
11 Haziran Çarşamba günü saat 17:58'de Monster Notebook Abra A7 V14.3.1 cihazımı Ankara şubesine servise bıraktım. Servis durumunu takip edebilmem için bir link gönderdiler ve başta sorunsuzca cihazın durumunu görebiliyordum. Ancak şu anda bu linke girdiğimde ekteki hatayı alıyorum.

Benimle birlikte bir arkadaşım da kendi cihazını aynı gün servise teslim etti. Ona sorduğumda, o da şu anda cihazının teknik servis sürecine erişemediğini söyledi.

Servisteki teknisyen, işlemin en az 2 gün sürebileceğini belirtmişti. Acaba işlem tamamlandığı için mi bu hatayı alıyoruz? Ancak bize “cihazınız hazır” gibi bir bilgilendirme mesajı da gelmedi. Sabah saatlerinde mesaj gelir mi, yoksa mesaj gelmezse servisi arayıp durumu öğrenebilir miyiz? Zaten aramayı düşünüyorum ama yine de bu durum normal mi, merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayıp sorup fakat niye o kadar uzun sürmüş anlamadım. Ben elden teslim ettim. Yaklaşık 2 saat sonra elden geri aldım. Yoğunluk olabilir sizde fakat benim işlemim bitince de o linke girmiştim. Cihazların fotoğraflari oluyor o linkte.

Sabah aradım Ekpertiz aşamasında olduğunu söylediler yarına kadar almam gerekiyordu onu da belirttim sağ olsunlar teknisyene söylediler
Arayıp sorup fakat niye o kadar uzun sürmüş anlamadım. Ben elden teslim ettim. Yaklaşık 2 saat sonra elden geri aldım. Yoğunluk olabilir sizde fakat benim işlemim bitince de o linke girmiştim. Cihazların fotoğraflari oluyor o linkte.
benim sorununum şu : Fan sürtme sorunu olduğu için ve bu sorundan dolayı fazla ısındığından 3 kere art arda cihaz mavi ekran verdi Büyük ihtimal parça değişimi yapcaklar fanı düzeltemezler bence

ayrıca şuan link çalışıyor

Geri
Yukarı Alt