Once ekipman. Sonra da on koruma demirinin on kismina sag ve sol olmak uzere iki tane offroad fari guzel gider. Cok offroad havasi var motorda.

Ceki demirinin tam on uc kismina da ufak bir pelus ayi iyi gider. Veya Michelin adam.
Nası çeki demiri, anlamadım hocam? Koruma demirinden mi bahsediyorsunuz? Dediğiniz farları rica etsem atabilir misiniz hocam? Orjinal farları rezalet cidden.

Sissy bar deniyor buna. Orijinal olmayan sissy bar taktırma motora. Kaynak yaparak takarlar muhtemelen eğer orijinal değilse. Sökülemez bir daha eğer öyle olursa.
O zaman sıkıntı, peder vurur beni.(!)

Sisybar diye geçer, çantan ruhsata işli mi? Ceza yiyebilirsin.

Scooter'e pek fazla yapılacak bir şey yok, belki pasta cila uygulaması yapabilirsin.

Eki Görüntüle 88739
Boya veya pasta cila attırmam lazım çünkü bazı yerleri çizik. Ruhsata işli mi onu bilmiyorum hocam.

Nası çeki demiri, anlamadım hocam? Koruma demirinden mi bahsediyorsunuz? Dediğiniz farları rica etsem atabilir misiniz hocam? Orjinal farları rezalet cidden.

Yanlislikla ceki demiri yazmisim. Koruma demirini kast ettim.

Ne kadar kalitelidir bilmem ancak gorunus olarak bahsettigim sey bu tarz. Bir sag tarafa bir sol tarafa yakisir.

Sadece çantayı kaldırın yeterli. Orijinal kalsın motor.

Canta hem islevli hem de goze hitap ediyor bence. Cantasiz skuter kel duruyor.

Çok güzel duruyor yahu. Benimki ile uzun yola gidebilir miyim acaba?

Bence yeterli, niye bir şey eklemek istiyorsunuz ? Onun yerine ekipman alın bence.
Bilmiyorum, nedense gözüme çirkin geliyor.

LS2’ye baktım. Bir kişi kötü demişti. Alırsam eskisini yedekte veya artçıya veririm. Her Allahım günü sinir krizine sokuyor beni.

Yanlislikla ceki demiri yazmisim. Koruma demirini kast ettim.

Ne kadar kalitelidir bilmem ancak gorunus olarak bahsettigim sey bu tarz. Bir sag tarafa bir sol tarafa yakisir.

Canta hem islevli hem de goze hitap ediyor bence. Cantasiz skuter kel duruyor.
Estetik anlamında daha güzel görünenler alınabilir aslında ama o model çok büyük.

Çok güzel duruyor yahu. Benimki ile uzun yola gidebilir miyim acaba?

Gidilir. Tabii 50cc oldugu icin otobana cikman yasak. Cevirmede sikinti yasarsin.

Bence kel gibi duruyor iste. Onu guzel yani guzel ama arkasi cok bos duruyor. Her skuterde canta olmali bence. Sizinkine daha iri bir canta yakisir ama aklimdaki cantalar da cok pahali. Yine de ucuz ama yakisani bulunur. Ulasim araci yuk tasiyabilmeli. En kotu ihtimalle bakkaldan ekmek alsan nereye koyacaksin? Benim bisiklette bile kasa var.

Ayrica sizinki Nmax sonucta. Her hali ile kurtarir gorunusu.

Gidilir. Tabii 50cc oldugu icin otobana cikman yasak. Cevirmede sikinti yasarsin.

Bence kel gibi duruyor iste. Onu guzel yani guzel ama arkasi cok bos duruyor. Her skuterde canta olmali bence. Sizinkine daha iri bir canta yakisir ama aklimdaki cantalar da cok pahali. Yine de ucuz ama yakisani bulunur. Ulasim araci yuk tasiyabilmeli. En kotu ihtimalle bakkaldan ekmek alsan nereye koyacaksin? Benim bisiklette bile kasa var.

Ayrica sizinki Nmax sonucta. Her hali ile kurtarir gorunusu.
Benim motorum üvey evlat mı, Hayabusa'yı, M1000RR’ı, R25’i, R6’yı tokatlayan motorla otobana çıkamıyorum.(!)🙂

O zaman mecbur yükseltmem gerekiyor gibi. Çanta motosiklete yakışıyor ama her motosiklete değil bence hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çanta ruhsata işletme olayı daha çok kurye motorları için. Bunlar port çanta olduğu için genelde sıkıntı olmuyor. Şahsen bana polis bir şey demedi. Daha önce yazılan bir cezada ise hakim sökülebilir olduğu için iptal etmiş. Nerede okuduğumu tam olarak hatırlamıyorum. Muayenede ise sökülüp gidilirse sıkıntı olmuyor. Bir arkadaş ise hafif kusurla geçmiş.
Linkteki sis farları da yakışıklı olabilir. Angel özelliği falan da var.