Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Başlığa cevap olarak; ikisi de değil. Bütçeniz ne kadar? Güzel bir laptop önerisi yapayım.
Başlığa cevap olarak; ikisi de değil. Bütçeniz ne kadar? Güzel bir laptop önerisi yapayım.
Peki neden öyle dediniz önermiyor musunuz MSI uzun süredir duyarım ve iyi olduğunu hep söylüyorlardı 95000 ama Teknosa'dan almam gerekiyor mecbur.
- Makaleler
- 62
Hocam bu fiyata Teknosa'da güzel oyuncu laptopları yok. Monster Tulpar ve HP Omen 16 modelleri var Teknosa'da, bu modelleri önermiyorum. Bütçenizi aşan Razer ve Lenovo'ya hiç girmiyorum bile.
Eğer Hepsiburada'dan alırsanız bunu öneririm.
Hocam bu fiyata Teknosa'da güzel oyuncu laptopları yok. Monster Tulpar ve HP Omen 16 modelleri var Teknosa'da, bu modelleri önermiyorum. Bütçenizi aşan Razer ve Lenovo'ya hiç girmiyorum bile.
Eğer Hepsiburada'dan alırsanız bunu öneririm.
Kral ROG STRIX var zaten bende perişan ve nefret duyuyorum RTX 4080 olması iyi güzel ama işlemcisi öbürüne göre düşük kalıyor ayrıca ROG kaç defa servise gönderdim anakart vb değişim yapıldı başka servislerde termal macun her şeyini yaptırdım ve FPS düşmesi yiyorum bir daha ASUS alacağımı sanmıyorum.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,531171962.html Hall sensör sorunu 14. nesillerde düzeltildi diyorlar taze bilgiye sahip değilim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-