Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Bana görede muhteşem ifadesi tam olarak muhteşem demek değil. Ne öyle sırıtan suratın gözünde kalpler. Sanki işin içinde bir ibn*lik var gibi hissettiriyor. Kalp daha samimi ve gerçekçi.

İki tepkiyi de getirdik, sıkıntı yok.

Tepki slotunun genişliği sebebiyle ifadelerin aşağı kaydığının farkındayız.

Sizce tepki slotundaki ifadeleri mi küçültelim, yoksa daima 2 satır olacak şekilde mi ayarlayalım?

Sizce tepki slotundaki ifadeleri mi küçültelim, yoksa daima 2 satır olacak şekilde mi ayarlayalım?
2 satır olması daha kötü duruyor. Bence yeni açılan 'Ifade Opsiyonlarini Degistirebilelim' konusundaki mesaj Ifade Opsiyonlarini Degistirebilelim bu konudaki gibi olabilir ve özelleştirilebilir.
Özelleştirilebilir olması herkes için çok daha iyi ve mantıklısı.

Son düzenleyen: Moderatör:

1 ifade daha ekleyip 5-5 iki satır olabilir.

@Leo
Hocam emojilerin ekran büyüklüğüne göre boyut değiştirme şansı var mı? Opsiyon önerisi de güzel duruyor ayrıyeten.

@1589 emoji boyutlarını ekran boyutlarına göre ayarlamak mümkün mü acaba? @Vavien. @Enes3078
Var ama yok. Şurada gördüğünüz değerin %1'i için birim var. Herkes bilgisayar kullansa onunla bir şey yapılabilirdi. Ama pencere boyutunu değiştirdiğinizde o da değişirdi. Telefonda ise dik ve yatay kullanıma göre yer değiştiriyorlar. Ona göre ayar yapılsa başka yerde patlayacak. O yüzden yok.

Bu şekilde ben çok beğendim, yapanın ellerine sağlık.

Bende de aynı.
Galiba telefonun yazı fontuna göre farklılaşıyor.
@Leo
Hocam emojilerin ekran büyüklüğüne göre boyut değiştirme şansı var mı? Opsiyon önerisi de güzel duruyor ayrıyeten.
Var ama yok. Şurada gördüğünüz değerin %1'i için birim var. Herkes bilgisayar kullansa onunla bir şey yapılabilirdi. Ama pencere boyutunu değiştirdiğinizde o da değişirdi. Telefonda ise dik ve yatay kullanıma göre yer değiştiriyorlar. Ona göre ayar yapılsa başka yerde patlayacak. O yüzden yok.
Tepkilerin küçük ekranlarda alt satıra kayması problemi için ufak bir düzenleme yaptım.

Ekran genişliğine göre tepkilerin kendilerini otomatik ayarlaması lazım. Lütfen test edip, geri bildirim verin.

Tepkilerin küçük ekranlarda alt satıra kayması problemi için ufak bir düzenleme yaptım.

Ekran genişliğine göre tepkilerin kendilerini otomatik ayarlaması lazım. Lütfen test edip, geri bildirim verin.
Şu an gayet güzel olmuş.

Screenshot_20240126_204143.webp