Detaylar
Kim cevapladı?Ozzytaste
Yetkin
Çok sıkıntı yaşayanlar var bu cihazda. Bütçeni biraz zorla Botech 4K falan bak.
WZONE ANDROİD TV BOX - PttAVM.com - 2025
WZONE ANDROİD TV BOX ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025
Veya
Medya Oynatıcı Modelleri ve Fiyatları - n11
Medya Oynatıcı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Medya Oynatıcı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box Fiyatı ve Özellikleri
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Nokia'nın bu box'ı da şu anda Teknosa'da indirimde. Bu da çok güzel bir cihaz. Aynı Nokia Trendyol'da 2900 TL!
Nokia Streaming Box 8000 4k Uhd Tv Box ( Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nokia Streaming Box 8000 4k Uhd Tv Box ( Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Geldi mi boxunuz?Evet çok iyi denk geldi. Umarım memnun kalırım teşekkür ederim.
Son düzenleme:
1
178
Ziyaretçi
Evet hocam 12 gibi geldi kurdum. Şu anlık memnunum biraz daha deneyimleyip bakacağım
Ozzytaste
Yetkin
Evet hocam 12 gibi geldi kurdum. Şu anlık memnunum biraz daha deneyimleyip bakacağım![]()
Bu programı kurarsan googleplayden direkt markette olmayan diğer APK dosyalarını kurabilirsin. Telefondan falan uğraşmana gerek kalmaz.
1
178
Ziyaretçi
O kadar detaylı incelemedim hakim değilim ama aklımda bulunsun hocam. Farklı yapılması gereken şeyler varsa belirtin banaEki Görüntüle 8602
Eki Görüntüle 8604
Bu programı kurarsan Google Play'den direkt markette olmayan diğer APK dosyalarını kurabilirsin. Telefondan falan uğraşmana gerek kalmaz.
Hocam buna Chrome dahil mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ozzytaste
Yetkin
O kadar detaylı incelemedim hakim değilim ama aklımda bulunsun hocam. Farklı yapılması gereken şeyler varsa belirtin bana
Chrome derken? Markette JioSphere diye bir browser var gayet iyi çalışıyor.
1
178
Ziyaretçi
@Ozzytaste Chrome indiriyorum ben.
Ozzytaste
Yetkin
Tavsiye programlar:O kadar detaylı incelemedim hakim değilim ama aklımda bulunsun hocam. Farklı yapılması gereken şeyler varsa belirtin bana
Hocam buna Chrome dahil mi?
Jiosphere
Stremio
Internet Speed Test
Downloader
Spotify
Puhutv
IPTV smarters pro
File Manager
Indirdim bende ama çalışmadı.
1
178
Ziyaretçi
Bende de devam et tıklanmıyor.
Bende çalıştı ama kontrolü zor çünkü TV uygulaması yok. Size tavsiyem BrowseHere kullanın ben memnunum.