ZeroCMD
Başarılı
Zaten ben milliyetçi bir insanım.
Buradan ben, “kişi kendin bilir” diye bakarsam, siz de para için her şeyi yaparsınız demektir. İşte bu yorumdan bunu anlıyorum.
İkinci seçimde de çoğu kişi soğanı desteklemedi zaten. Klasik oyların yer değiştirmesi ile seçim kaybedildi.
Fikrimi degistiren hiçbir şey olmadı; milliyetçilik yapmışsın, bu kadar.
Bahsettiğiniz soğanın hayatına hiç baktınız mı? Belli ki bakmamışsınız. Bu adam bu yolda çok yol katetmiş; ancak sonrasında para veya başka sebeplerden dolayı yanlış tarafa kaymış. Sence sadece 50 milyon mu? Mesela şantaj, kaset gibi şeyler olamaz mı? Neden her şeyi sadece parayla açıklıyorsunuz?Bazı Japon'ların malum başkandan bakanlık isteyip vermeyince ana muhalefete gitmesi bazı soğanların 50 milyon dolar karşılığı 5 milyon oyu satması, yok abicim ben sizden değilim kusura bakmayın ne kadar bu dava adamıyım diyen adam varsa en büyük bu davaya kazığı kendisi çaktı.
Buradan ben, “kişi kendin bilir” diye bakarsam, siz de para için her şeyi yaparsınız demektir. İşte bu yorumdan bunu anlıyorum.
İkinci seçimde de çoğu kişi soğanı desteklemedi zaten. Klasik oyların yer değiştirmesi ile seçim kaybedildi.
Son düzenleyen: Moderatör: