Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Merhaba, bu bir ağlama konusu değildir. Yanlış anlamayın. Sadece merak. Neden kimsenin ilgisini çekmedi? Yani en son 8 Mart konusu açtım 1 kişi dahi dönüş yapmadı.

İçerik üretmek, yazmak, ifade etmek bir şeyleri... O kadar zevk veriyor ki... Anlatamam. Hani illa herkes yapacak diye bir şey yok. Ama 1 Allah'ın kulu dahi bakmadı. İlginç geldiği için konusunu açıyorum. Gerçekten sadece merak.

Hocam şimdi ne desem boş çok güzel bloglar hazırlıyor yayınlıyorsunuz ama birçok insan genellikle meşgul oluyor ve bu sebeple geri dönüş sağlayamıyor.🫤

Açtığınız tüm konuları severek takip ediyorum ama maalesef zamanım olmuyor.🫤

Merhaba, bu bir ağlama konusu değildir. Yanlış anlamayın. Sadece merak. Neden kimsenin ilgisini çekmedi? Yani en son 8 Mart konusu açtım 1 kişi dahi dönüş yapmadı.

İçerik üretmek, yazmak, ifade etmek bir şeyleri... O kadar zevk veriyor ki... Anlatamam. Hani illa herkes yapacak diye bir şey yok. Ama 1 Allah'ın kulu dahi bakmadı. İlginç geldiği için konusunu açıyorum. Gerçekten sadece merak.

Blogları okumaya genelde kimse yanaşmıyor. Odak süresinin düşmesinden kaynaklı diye düşünüyorum.

Twitter vs. denen hazır sosyal medya platformları, kendini ifade edebileceğiniz bir dijital kürsü haline gelince topluluğa daha kolay ulaşmak varken bireysel olarak sıfırdan ulaşmak, zor geldi çoğu kişiye uzun uzun makaleler yazmak yerine günü birlik flood yazılar paylaşıp Twitter da gündem olmak gibi birçok avantaj için, kişisel gelişim ve portföy üzerine benimsenmesi için hangi ortamda olduğunun önemi kalmadı.

Sadece blog değil kitap okumak da Türkiye'de pek yaygın değil maalesef. Hocam okumak neyse de yazmak daha daha küçük bir kitleye hitap ediyor o yüzden normaldir bence çok takılmayın siz. Yazmaya devam edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de yaygın olmayan bir içeriğin neden tutmadığını sunuyorsunuz? İçeriği daha dikkat çekici yaparsanız belki talep daha yüksek olabilir.