Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Instagram neden bu kadar çok kullanılıyor ve seviliyor? Ne anlıyorsunuz bu Instagram'dan? Ben şahsi olarak kullanmıyorum fakat millet Full 7/24 Instagram'da işsiz gibi Reels izliyor neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Instagram neden bu kadar çok kullanılıyor ve seviliyor? Ne anlıyorsunuz bu Instagram'dan? Ben şahsi olarak kullanmıyorum fakat millet Full 7/24 Instagram'da işsiz gibi Reels izliyor neden?

Şahsen benim ilk başta hesap açma amacım lisemizin isteği üzerine oldu kayıt olduğumuz gün Instagram hesabım olduğunu varsayıp takip etmemi istemişlerdi bende bunun üzerine hesap açtım o zamandan beri 2-3 yıl oldu sadece ismini hatırladığım kişileri yıllar geçse de ekleyebilip konuşmak gayet güzel ayrıyeten erişimi kolay bir uygulama Google hesabı olan herkes her cihazdan erişebiliyor. Globale yayılmış bir durumda daha geçenlerde beraber Dying Light oynadığımız Nepal'li bir adamı ekledim her yerden kullanıcı var. Buraya kadar saydıklarım iletişim ve sosyal bağlantılar kurma açısından gayet güzel ama Reels izleyen tayfa gerçekten ilginç.

Sosyal medya platformlari sebebiyle insanlarin hayatlarina karisma seviyesi inanilmaz yerlere cikmis durumda. Ozel hayatin bu kadar paylasilmasi da buna canak tutuyor tabi. Acaba ben ne diyorum veya benim ne haddime demeden rahatca insanlarin hayatlarini nasil yasamalari gerektigi soyleniyor. Bazi seyler o kadar normalize edilmis ki arada ben mi yanlis dusunuyorum diye sorguluyorum gercekten ama yok yani batakliga donmus maalesef sosyal medya mecralari.