Sosyal medya platformlari sebebiyle insanlarin hayatlarina karisma seviyesi inanilmaz yerlere cikmis durumda. Ozel hayatin bu kadar paylasilmasi da buna canak tutuyor tabi. Acaba ben ne diyorum veya benim ne haddime demeden rahatca insanlarin hayatlarini nasil yasamalari gerektigi soyleniyor. Bazi seyler o kadar normalize edilmis ki arada ben mi yanlis dusunuyorum diye sorguluyorum gercekten ama yok yani batakliga donmus maalesef sosyal medya mecralari.
Çok güzel cevap vermişsiniz.

Farklı kullanım amaçlarına hitap eden, efektif bir uygulama.
İster vücudunu sergile, ister farklı kategorilerde içerik paylaş... Etkileşim almak ve takipçi kazanmak kolay. Duruma göre para da kazandırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Instagram neden bu kadar çok kullanılıyor ve seviliyor? Ne anlıyorsunuz bu Instagram'dan? Ben şahsi olarak kullanmıyorum fakat millet Full 7/24 Instagram'da işsiz gibi Reels izliyor neden?
İnsanlar kaydırmayı seviyor demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman öldürmek için girip bir şey paylaşmadan kullanılıyorsa kötü, sürekli story atma gibi hareketlerde bulunuluyorsa daha da kötü, sosyal medya'da beğenilme o kadar ileri seviyelerde ki insanlar sırf bu yüzden kendi kişilik ve karakterlerini tamamı ile farklı gösterebiliyor.