Neden scooter motorlar tercih ediliyor?

5707

Başarılı
Makaleler
6
Crusier varken neden scooter daha çok kullanılıyor? Motorlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum diyebilirim bu yüzden temel anlatmanız daha iyi olur. Scooter çok rahatsız gözüküyor.

Crusier varken neden scooter daha çok kullanılıyor? Motorlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum diyebilirim bu yüzden temel anlatmanız daha iyi olur. Scooter çok rahatsız gözüküyor.
Sürmesi diğerlerine kıyasla aşırı rahat ve kolay. Ek olarak iyi depolama alanları var.

Motor piyasasından anlamam. Ama görsellerine bakınca aklıma direkt fiyatı geldi. Motorun satış fiyatı ve giderleri tamamen tercih sebebini artırıyor büyük ihtimalle. Bana da Scooter motorlar dışarıdan hep daha basit ve diğer motorlara göre güvenli gelmiştir.

Motor piyasasından anlamam. Ama görsellerine bakınca aklıma direkt fiyatı geldi. Motorun satış fiyatı ve giderleri tamamen tercih sebebini artırıyor büyük ihtimalle. Bana da Scooter motorlar dışarıdan hep daha basit ve diğer motorlara göre güvenli gelmiştir.
2 foruma da konu açmıştım diğerinde gelen cevaplar arasında debriyaj olayı da vardı. Dediklerinde fark ettim ben de, scooter modellerde ayak konulan yer boş. Şehir içinde çok rahat olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak daha hafifler. Ayaklarınız hemen önünüzde olduğundan ve oturma açınız spor veya diğer türler gibi olmadığından sırt ağrısı çekmiyorsunuz. Çoğu debiryajsız zaten. En büyük artısı bu oluyor. Gazı veriyorsun gidiyor, vermiyorsun gitmiyor.

Kimi scooterlar da çok rahatsız gözüküyor. Motora göre değişiyor mu, genel mi?

@Theafricanus,

Babam bana motor sürmeyi cidden çok küçükken öğretti, ona rağmen bu seneye kadar hiç scooter sürmemiştim. Bana da başta öyle geliyordu hatta sürmekten korkuyordum. Ama cidden diğer sürdüğüm tüm hepsinden (cruiser, Sport, CG) daha rahat. Görünüşe aldanmayın. Tabii aşırı ağır olanları var ama boyunuz yetiyorsa sorun yok. Rahatsız gözükenlerden kasıt Honda Goldwing falansa o ayrı mesela :).

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt