MR_QuAliwTek
Üyecik
Yapılacak şey ISS değişmek. Bende de aynı problem vardı adamlara PingPlotter testi atıyorum hızınızı kısıtlayalım belki düzelir falan diyorlar en son cinnet geçirecektim bende Türk Telekom'a geçtim problem düzeldi. Son 1.5 aydır falan yurt dışı çıkışlarına ne yaptılarsa artık hem paket kaybı var hem ping 10-15 ms yükseldi. Sorunları da çözmüyorlar. Bu arada Exitlag kullanmak benim problemleri bir nebze çözmüştü ayrıca Discord'da 1 aylık bedava üyelik veriyordu. Tabii Exitlag bitince yine aynı problemler devam etti bende ISS değiştim.
ISS firması olarak Netspeed'i önerir misiniz? Telekom'un ne kadar rezil bir firma olduğunu anlatmaya gerek yok. Netspeed'e bakmış olmamamın sebebi yaşadığım yerde sadece Telekom fiber altyapısı mevcut. Fakat diğer sağlayıcılar adresime 100 MB verebiliyorlar. Şu anda 120 download 22 upload görüyorum. Hobi olarak günlük yayın açarak oyunlar oynuyorum. ISS değiştirdiğimde ping, download ve upload değerlerimin sapıtmasını istemem.
Türk Telekom'dan hizmet alıyorum bende dinamik IP olarak kullanıyorum CGNAT'da değilim, 1Gbps kullanıyorum. Ping konusunda ve paket kaybı yaşamıyorum. Ama TT'nin Router'ını kullanmıyorum. TT'nin verdiği routerdan kaynaklı oluyor genelde bu tarz sorunlar. TT'nin Router'ını kullandığımda evet dediğiniz ping sorunları ve paket kaybı çok oluyor (özellikle CS'de)
1K - 3K bandında önerebileceğiniz rooter var mıdır hocam. Evimde kullandığım rooter malum firmaya ait.
Son düzenleyen: Moderatör: