ynl

Başarılı
Evet iki telefon arasında kararsız kaldım. Poco'nun işlemcisi ve parmak izi okuyucusu daha iyiyken Nothing'in kamerası ve yazılımı daha iyi. Ayrıca iki cihazda da bootloader kilidi açılabiliyor. Tabi Poco'da açabilmek için güvenlik zaafiyetini istismar etmek gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Evet iki telefon arasında kararsız kaldım. Poco'nun işlemcisi ve parmak izi okuyucusu daha iyiyken Nothing'in kamerası ve yazılımı daha iyi. Ayrıca iki cihazda da bootloader kilidi açılabiliyor. Tabi Poco'da açabilmek için güvenlik zaafiyetini istismar etmek gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım?
X7 Pro kullanıyorum. Oldukça memnunum. Özellikle oyun performansı ve genel akıcılık konusunda çok iyi, OS kötü ancak çok rahatsız etmiyor şahsen beni.

Gündelik kullanım için Nothing alınır diye düşünüyorum.

Evet iki telefon arasında kararsız kaldım. POCO'nun işlemcisi ve parmak izi okuyucusu daha iyiyken Nothing'in kamerası ve yazılımı daha iyi. Ayrıca iki cihazda da Bootloader kilidi açılabiliyor. Tabii POCO'da açabilmek için güvenlik zaafiyetini istismar etmek gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım?

Kamera, OS daily Drive için Nothing Phone 3.
Emulator için POCO F8 Pro.
Performans ve batarya için X8 Pro Max.

Kamera, OS daily Drive için Nothing Phone 3.
Emulator için POCO F8 Pro.
Performans ve batarya için X8 Pro Max.
X8 Pro Max'de MTK işlemci var yani malum marka yüzünden bootloader açılamıyor.

Normalde NP3 alıp geçecektim ama F8 Pro'da en azından ilk yazılımlarda bootloader açmak mümkünmüş o yüzden biraz sıcak baktım.

X8 Pro Max'de MTK işlemci var yani malum marka yüzünden Bootloader açılamıyor.

Normalde NP3 alıp geçecektim ama F8 Pro'da en azından ilk yazılımlarda Bootloader açmak mümkünmüş o yüzden biraz sıcak baktım.

Çok mu önemli Bootloader? 9500 8 Elite'den daha iyi ve daha yeni çip çünkü. Ayrıca hafife alınmayacak kadar fazla batarya farkı var.
Ama dediğim gibi daha çok kullanım daily Drive ise POCO'ya bulaşmayın.

Çok mu önemli Bootloader? 9500 8 Elite'den daha iyi ve daha yeni çip çünkü. Ayrıca hafife alınmayacak kadar fazla batarya farkı var.
Yani hocam ben elime aldığım her Android telefona root hatta mümkünse Custom ROM atıyorum. Zevk meselesi. 😅

Şuan kullandığım A52s'e UN1CA atmıştım telefon canlandı resmen.

X8 Pro Max'de MTK işlemci var yani malum marka yüzünden bootloader açılamıyor.
MTK SoC bir şey değiştirmiyor ki. Yine açabilirsiniz ("başvuru" saçmalığına katlanacaksanız) BL'yi.

Uğraşmayayım diyorsanız NP 3 alıp geçin hocam. Günlük kullanımda performans sorunu asla yaşatmaz.