Notlarım böyle arapcam ve kimyam berbat ötesi zaten. Kimya hocası adımı bile bilmeden beni kötülüyordu. Arapcam 18 oldugu icin iyi bir azar isittim(keske sadece azar olsa) durum boyle bir de sizden dinliyim.
Detaylar
Kim cevapladı?Cicense35
Çalışkan
Eğer ki 9.sınıftaysa normal bir şey bence. 9.sınıf hep böyledir. Her zaman dağdan düşercesine not düşüyor. Herekz aynı durumda. Özellikle meslek lisesine gidenler.
@Geraltın kılıcı, 9.sınıfa göre ortalama ancak genel olarak düşük. 8'den 9'a geçenn notları hep böyle oluyor genellikle. Bende böyleyim.
@Geraltın kılıcı, 9.sınıfa göre ortalama ancak genel olarak düşük. 8'den 9'a geçenn notları hep böyle oluyor genellikle. Bende böyleyim.
Geraltın kılıcı
Üstün
@Michael MYERS, benim dönemimde bu notlarla sınıf geçiyorlardı.
@Geraltın kılıcı, sizin döneminizi bilmiyorum ama bu dönemde bu puanlarla OBP'de çok sıkıntı yaşayacak.
Evet fazlasıyla üzülecek ileride. Kaldı ki bu dersler öyle süper zekalılar için falan da değil. Çalışan bir öğrenci gayet güzel bir şekilde yapar sınavını oturur aşağı. @Geraltın kılıcı@Geraltın kılıcı, sizin döneminizi bilmiyorum ama bu dönemde bu puanlarla OBP'de çok sıkıntı yaşayacak.
Cicense35
Çalışkan
@Geraltın kılıcı, sizin döneminizi bilmiyorum ama bu dönemde bu puanlarla OBP'de çok sıkıntı yaşayacak.
Benim aram genellikle hep hocalarla iyi olduğundan benden yana pek sıkıntı olmayacak gibi
@Michael MYERS, yeni nesil olarak çok hantalız. Ders çalışmaya üşeniyoruz.
2015'de Boğaz'da bitti hoca işleri, ayrıca ben YKS gibi üniversitelere giriş programından bahsediyorum.Benim aram genellikle hep hocalarla iyi olduğundan benden yana pek sıkıntı olmayacak gibi![]()
Benim aram genellikle hep hocalarla iyi olduğundan benden yana pek sıkıntı olmayacak gibi
@Michael MYERS, yeni nesil olarak çok hantalız. Ders çalışmaya üşeniyoruz.
Lisede güvenmemen gerekenler tam liste:
1)Öğretmenler
2)O kız.
Çok şükür ben 4 yılı da güzel bir şekilde bitirdim okul 2.liğimi aldım.
Cicense35
Çalışkan
Lisede güvenmemen gerekenler tam liste:
1)öğretmenler
2)o kız.
Çok şükür ben 4 yılı da güzel bir şekilde bitirdim okul 2.liğimi aldım.
Kızlarla işim olmaz çok ben sadece öğretmenler ile atramı hep iyi tutarım. Sınavdan düşük alsam bile en azından öğretmen karşısında sevimli görüneceğinden net geçersin.
Notlarım böyle arapcam ve kimyam berbat ötesi zaten. Kimya hocası adımı bile bilmeden beni kötülüyordu. Arapcam 18 oldugu icin iyi bir azar isittim(keske sadece azar olsa) durum boyle bir de sizden dinliyim.
Eki Görüntüle 153887
Arapçanın 2.sini geçtim de nasıl 1. arapçadan daha düşük tarih notu alabildin?