vada
Uzman
Sürücü sorunlu, ben zaten gerekli kanıtları attım, sana ayrıca bir açıklama yapmak zorunda değilim. İlla çıkıp birisinin 581 sürücüsü sorunlu diye video mu çekmesi lazım? Ne bekliyorsun anlamadım.
İlla yabancı kaynaklardan örnek vereceksem gamers nexus 4 ay önce NVIDIA'nın sürücüleri sorunlu diye video çekti.
Hani bunu da paylaşmak zorunda değildim ama bilmeyenler olabilir görsünler. Sürücüler “sorunlu” ister inan ister inanma.
5 yıl öncede sürücüler sorunluydu 472.12 gayet stabil bir sürücüydü git onda da sorun yaşayan tonla insan var. Milyon çeşit kartın hepsinde sorunsuz çalışacak sürücü yapılmadı yapılmayacak maalesef.
Son kez yazıyorum senin kartında sorun çıkardı diye herkeste sorun çıkacak diye bir şey yok.
Aynı şeyi şu konuda da yazdım adamın kulaklığı kırılmış kafaüstü olan versiyonlarda ciddi bir sorun var belli ama açtığı başlık "Soundcore almayın" olmuş komedi.
Selamlar, uzun süredir bu markayı kullanıyorum ve çevremde de oldukça fazla kullanan var. Eminim sizin de öyledir çünkü bu marka son dönemde oldukça revaçta. Direkt konuya atlıyorum.
Soundcore ürünlerinin neredeyse hepsinde menteşe dışındaki plastik kaplamasının kırılması sorunu var. Kaynak derseniz öncelikle kendimi göstereyim.
Gördüğünüz üzere plastikler paramparça olmuş. Eminim ki benim kötü bir kullanıcı olduğuma dair yorumlar gelecektir. Ancak aynı ürün ikizimde de aynı halde.
İkizimin de kötü bir kullanıcı olabileceğini...