Şu öğrenci denilen kişilerde gram akıl yok.

Halen daha ısrarla ellerinde Türkiye bayrağı ile hak, hukuk, adalet diye bağırıp cop ile biber gazı yiyiyor.

Aç Öcalan posterini takıl. Sana dokunmayı bırak aklından bile geçiremez polisler. Ertesi gün nereye sürüleceklerini ve başlarına ne geleceğini bilir çünkü.

Boş yere dayak yemeyin.
O zaman sen niye suriye'ye gitmiyorsunda Türkiye'de haklarını özgürlüklerini savunan öğrencilere laf atıyorsun?

Halen daha ısrarla ellerinde Türkiye bayrağı ile hak, hukuk, adalet diye bağırıp cop ile biber gazı yiyiyor.

Aç Öcalan posterini takıl. Sana dokunmayı bırak aklından bile geçiremez polisler. Ertesi gün nereye sürüleceklerini ve başlarına ne geleceğini bilir çünkü.

Boş yere dayak yemeyin.
Kürtlerde beyin yoktur diyen adama tapanlarla aynı kafada değiliz.

Aç öcalan posterini takıl. Sana dokunmayı bırak aklından bile geçiremez polisler. Ertesi gün nereye sürüleceklerini ve başlarına ne geleceğini bilir çünkü.
İlkesizliği değil dayak yemeyi tercih ediyorlar. Türkiye'deki en büyük sorunlardan birinin ilkesizlik ve omurgasızlık olduğunu düşündüğünüzde öğrencileri az çok anlayabiliyorsunuz.

Elçiye zeval olmaz. Ben gördüğümü söylüyorum. Atatürk posterli biri 2 gün önce uçan tekme yiyip karakola götürüp ne anasını ne bacısını bırakmışlardı.

Ben ilk başta ironimi yapıp gerçeği özetle açıklayıp geçtim. Bunu göze alıyorsa çıksın elbette.

Başka onion uzantılı özel link atarım da sansürlenmemis ağır vahşet video/fotoğraflari da var google bile indexlemiyor gerisini sen düşün.

Buradaki link yeter diye tahmin ediyorum.

Yaşım olmuş 33 bu adam 23 yıldır iktidarda gençler ne yapsın bizim ömrümüz gitti çalındı çoktan. Belki onlar güzel yaşar.

Boş yere dayak yemeyin.
En azından bayrağım ile yiyorum dayağımı.

Boş yere dayak yemeyin.
Niye beğenme yemiş anlamadım, adam 10'da 10 ironi yapmış. Ciddi yazdıysa sorun da.

Doğru %99. Çünkü polis niye kendi eliyle milleti Saraçhane'ye yönlendirsin? Oradaki barikatları niye kaldırsın? Bugün erken dağılmanın sorunu olmaz bence.
Düşünmesi bile kötü, bakalım ne olacak.

Niye beğenme yemiş anlamadım, adam 10'da 10 ironi yapmış. Ciddi yazdıysa sorun da.
''Şu öğrenci denilen kişilerde gram akıl yok.

Halen daha ısrarla ellerinde Türkiye bayrağı ile hak, hukuk, adalet diye bağırıp cop ile biber gazı yiyiyor.''

Şu cümlenin ironisi falan yok, ironinin sınırı vardır.

Hocam ama şakanın da bir sınırı var artık.
''Şu öğrenci denilen kişilerde gram akıl yok.

Halen daha ısrarla ellerinde Türkiye bayrağı ile hak, hukuk, adalet diye bağırıp cop ile biber gazı yiyiyor.''

Şu cümlenin ironisi falan yok, ironinin sınırı vardır.
Biraz fazla kaba evet o konuda haklısınız ama son günlerde yaşananları özetleyen bir cümle.