Adam Türkiye gündemini özetlemiş gayet doğru, anlamadan etmeden önünüze geleni linç etmeye kalkmayın. Türkiyede Türksen hakkın hukukun (artık) yok. Ha değilsen kırmızı halı bile sererler vaziyet böyle.''Şu öğrenci denilen kişilerde gram akıl yok.
Halen daha ısrarla ellerinde Türkiye bayrağı ile hak, hukuk, adalet diye bağırıp cop ile biber gazı yiyiyor.''
Şu cümlenin ironisi falan yok, ironinin sınırı vardır.
İroni yapıyor adam ironi alo?O zaman sen niye suriye'ye gitmiyorsunda Türkiye'de haklarını özgürlüklerini savunan öğrencilere laf atıyorsun?
Böyle ironi mi olur hocam? Dalga geçmiş resmen.Adam Türkiye gündemini özetlemiş gayet doğru, anlamadan etmeden önünüze geleni linç etmeye kalkmayın. Türkiyede Türksen hakkın hukukun (artık) yok. Ha değilsen kırmızı halı bile sererler vaziyet böyle.
İroni yapıyor adam ironi alo?
İroniyi anladım, güzel arkadaşım.Adam Türkiye gündemini özetlemiş gayet doğru, anlamadan etmeden önünüze geleni linç etmeye kalkmayın. Türkiyede Türksen hakkın hukukun (artık) yok. Ha değilsen kırmızı halı bile sererler vaziyet böyle.
İroniyi anladım, güzel arkadaşım.
Sence şuan ki gündem ironi yapılabilecek bir gündem mi? sence biz ironiyi anlamadığımız için mi veriyoruz tepkiyi?
Tepkiniz bunaysa haklısınız ama bazılarının ben ironiyi anlamadığını bile düşünüyorum suriyeye git falan diyor. Art niyetle söylediğini düşünmüyorum ama tabi bu dile de gerek yok.
Here we go again. Eee ne değişti dünden bu güne? Miting bitiyor insanlar daha metrolara yürürken polisler saldırıya geçiyor. Olay saat 11 bu arada. Miting yeni biteli gibi bir şeydi yani. Hani siz düşünün.
Here we go again. Eee ne değişti dünden bu güne? Miting bitiyor insanlar daha metrolara yürürken polisler saldırıya geçiyor. Olay saat 11 bu arada. Miting yeni biteli gibi bir şeydi yani. Hani siz düşünün.