Makaleler
1
İbrahim Oktugan'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı.

🎙️Aralık ayında sınıfımdayken disiplin cezalarından dolayı annemin geldiğini öğrendim. Müdür İbrahim Oktugan’ın odasına gittim, annemle oturuyorlardı.

Anneme Arapça bir şeyler söylemek istediğim sırada müdür, 'Burası Türkiye, benim okulumda kimse bu şekilde başka dil konuşamaz.' dedi. Aramızda sözlü bir tartışma yaşandı.

Annemin üzerine yürümesi üzerine polisi de aradık, daha sonra okulu terk ettik ve olaydan sonra bir daha okula dönmedim. Bizden aldıkları parayı da geri vermediler. Bu olaydan dolayı yaşananları kendime yediremedim.

Sabah anneme börek alacağımı söyleyerek çıktım, okula gideceğimden kimsenin haberi yoktu. Amacım öldürmek değildi, dövmekti.

Madem amacın öldürmek değildi neden silah taşıyordun ve 5 el ateş ettin? 😠

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru düzgün yargı sistemini uygulamazsan yargıyı böyle bir hiç yerine koyanlar türer işte. Yanında silah var ama dövmeye gittim diyor. Saçmalığa bak.

Anneme Arapça bir şeyler söylemek istediğim sırada müdür, 'Burası Türkiye, benim okulumda kimse bu şekilde başka dil konuşamaz.' dedi. Aramızda sözlü bir tartışma yaşandı.
Yani? Bunu demişse de yanlış bir şey göremedim ben.

Avukatı iki al ver yapıp meseleyi ırkçılığa getirmiş, yemezler.

Keşke azıcık örgütlü olsak da sesimizi duyurup şu müdüre ve daha nicesine sahip çıksak ama maalesef, sadece bağırıp çağırıp yerimize oturuyoruz. Örgütlülük problemine çözüm bulmak lazım, siyasetsiz sağ partilerle de olacak iş değil.

Bunu savunan avukatın bile yargılanması gerekiyor.
Para için yapamayacakları şey yok. Avukatlık yapıyorsan bile bir gururun olmalı. Mesleğe bir saygın olmalı, her önüne geleni savunmak diye bir kuralın yok sonuçta. Herkesin savunulma hakkı vardır diye klişe bir söz var ama böyleleri için olmamalı.

Şu Arap marap ne varsa ülkeden def etmek lazım. Kendi ülkemizde ki sıkıntılılar bile fazla geliyor. Bi de şunların (Genel mülteciler.) fırlamalarıyla uğraşılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hiç uğruna hoca hayatını kaybetti. Bütün ögretmenlerin bu duruma tepki göstermesi gerekli. Bir gün onlarda benzer durumları yaşayabilir.

Canım dilimde bunları tanımlayan küfür yok lan. İçine ettiler tüm hukuğun / eğitimin.

Şimdi bu zina dölü ırkçılık ayağına iyi hal indirimi mi alacak?