Detaylar
Kim cevapladı?Atatürk'e İngiliz uşağı, ajanı diyenlere şu görseli atıyorum cevap veremiyorlar.
Kuva-yi İnzibatiye'nin Türkçe anlamı Hilafet Ordusu'dur. Bu ordu İstanbul hükümetinin ordusuydu. Yunan ve İngilizlerle birlikte Kuva-yi Milliye'ye karşı savaşmıştır. Madem Atatürk İngiliz ajanıydı o da bilirdi Vahdettin, Damat Ferit gibi İngilizleri arkasına almayı.
Detaylı bilgi için: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuvâ-yi_İnzibâtiye
Kuva-yi İnzibatiye'nin Türkçe anlamı Hilafet Ordusu'dur. Bu ordu İstanbul hükümetinin ordusuydu. Yunan ve İngilizlerle birlikte Kuva-yi Milliye'ye karşı savaşmıştır. Madem Atatürk İngiliz ajanıydı o da bilirdi Vahdettin, Damat Ferit gibi İngilizleri arkasına almayı.
Detaylı bilgi için: https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuvâ-yi_İnzibâtiye
Max Verstappen
Yetkin
Tebaa uzerine kurulu, devlet oldugu supheli bir sistemin urununu ceddi olarak kabul edenler de hep birbirine benziyor. Bu da atalarimizla sirf din icin savasmis, atalarimizi katletmis Arap milletinin dinini 500 yildan fazla insanlara maruz birakmis zihniyetin urunu biri iste. Bunlara sorsan biz bu dini Araplarla masaya oturup "aa sizinkiyle bizimki ne kadar benziyormus hadi kabul edelim" diyerek ve cay icerek kabul ettik. Mustafa Kemal Ataturk geldi, ve bu kok salmis tebaa duzenini yikmak icin omrunu millete adadi. Kuyruk acilari bundan.
Ceddini cok seviyorsa niye muallim falan degil de teacher var kullanici adinda, biri bu arkadasa gavur kelimesi oldugunu soylesin cabuk
Ceddini cok seviyorsa niye muallim falan degil de teacher var kullanici adinda, biri bu arkadasa gavur kelimesi oldugunu soylesin cabuk
LA Knight
Üstün
Zamanında Şeyhülislam o yüzden mi Kuvayi Milliye'ye karşı savaşanların Gazi; Kuvayi Milliye ile birlikte hareket edenlerin kafir ilan edildiğini açıkladı
.
Ayrıca dönemin Sadrazamı olan İngiliz hayranı, meşhur okullu evladı olan Damat Ferit'in ermeni s*ykırımını kabul ettiğini bilmeyen var mı? İşe bak hepsi Vahdettin döneminde ve bunların hepsi Vahdettin'in izini olmadan olmayacak şeyler.
Şu kesin bir gerçek ki Osmanlı'da en savunulamayacak dönem Vahdettin dönemidir. Her türlü kepazelik var. Abdulhamid'i savunanları anlıyorum, savunabilecek yanı var fakat Vahdettin'i nerden tutsan elinde kalıyor. Tek bahaneleri Atatürk'e dedikleri görevini layıkıyla yerine getirdin sözü ki bunu da müfettişlik döneminde söylediği biliniyor. Malum troller bunu yutarak söylüyor mesela.
Ayrıca dönemin Sadrazamı olan İngiliz hayranı, meşhur okullu evladı olan Damat Ferit'in ermeni s*ykırımını kabul ettiğini bilmeyen var mı? İşe bak hepsi Vahdettin döneminde ve bunların hepsi Vahdettin'in izini olmadan olmayacak şeyler.
Şu kesin bir gerçek ki Osmanlı'da en savunulamayacak dönem Vahdettin dönemidir. Her türlü kepazelik var. Abdulhamid'i savunanları anlıyorum, savunabilecek yanı var fakat Vahdettin'i nerden tutsan elinde kalıyor. Tek bahaneleri Atatürk'e dedikleri görevini layıkıyla yerine getirdin sözü ki bunu da müfettişlik döneminde söylediği biliniyor. Malum troller bunu yutarak söylüyor mesela.
Çünkü Allah var. Eğitim sistemi o kadar berbat ki, hiçbir kitap okumamış bu insanlar öğretmen olmuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
creazy
Başarılı
Nasıl öğretmen olmuş acaba? Hala çözemedim gerçekten. Böyle birisinin öğretmen olmaması gerekiyor yani. Ne diyeyim yazık.Çünkü Allah var. Eğitim sistemi o kadar berbat ki, hiçbir kitap okumamış bu insanlar öğretmen olmuş.
Nasıl öğretmen olmuş acaba? Hala çözemedim gerçekten. Böyle birisinin öğretmen olmaması gerekiyor yani. Ne diyeyim yazık.
Ya orada burada yakını vardır, o yüzden öğretmen olmuştur ya da sınavlarda sadece matematik, fen ve Türkçe paragraf sordukları için; yani sosyal hayat açısından hiçbir önemi olmayan bilgileri ölçtükleri için öğretmen olmuşlar işte.
Allah bi' size var zaten.
creazy
Başarılı
Evet genelde öğretmenler atanamıyor diye biliyorum. Aklı başında öğretmenler atanamıyor. Ama bunun gibileri atanıyor. Ne kadar ilginç.Ya orada burada yakını vardır, o yüzden öğretmen olmuştur ya da sınavlarda sadece matematik, fen ve Türkçe paragraf sordukları için; yani sosyal hayat açısından hiçbir önemi olmayan bilgileri ölçtükleri için öğretmen olmuşlar işte.
Hadi kadın bunlar paylaşıyor. Kadının paylaştıklarına destek veren yorumlar var. Anlamadım neden destek veriyorlar? Hani linç etseler şey yapsalar ne bileyim. İlginç. Bot yorum mu, fake hesap mı, arkadaşları mı, bilemiyorum. Kadının paylaştığı komik, yorumdakiler daha da komik. Kadın ofsayt net.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-