creazy

Başarılı
Merhaba, söyle bir videosuna denk geldim. Doğru mu söylüyor? Yoksa kafasından mı sallıyor? Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu öğretmen belli ki ücretli öğretmenlik yapıyor ve kendi başarısızlığını devletin tarihine yıkmak istiyor. Elbette devlet ve devletler hata yaparlar . Bu kadının ithamda bulunduğu şeyleri devletimizin bir memuru olarak görseydi bu kadın çoktan mesleğinden atılırdı. Ben bir devlet memuru olarak bunu söylüyorum. Bir devlet memuru toplumsal yönlendirici konuşma yapamaz. Hukuksal olarak böyle bir hakkı yok. Ben devletin memuruyum. Devleti temsil ederim , konuşmalarımla , giyinişimle , duruşumla. Yaptığım temsiliyet devletin tarihini hukukunu kötülüyorsa devlet beni bünyesinde barındırmaz.

O yüzden bu kadın öne çıkmak için araştırmadan genel üstün körü Atatürk düşmanlarının uydurduğu bir takım aslı olmayan yargıları doğru olarak kabul etmiş. Böyle kelimeler kullanan herkes dikkat çeker. Bu da başarmış. Herkese sevgilerim ve saygılarımla.

Ak trol der geçeriz. Açıklamaları sadece sağ görüşün kaynaklarından okuduğu A Haber yayını gibi hissettirdi. Ekmek karnesi Cumhuriyet'in başarısızlığı değil, küresel savaş ekonomisinin sonucuydu. Camilerin kapatılıp pavyon yapıldığı bilgisi de belgelenmiş bir bilgi değil. İnterneti çok iyi kullandığınızı düşünüyorsunuz ama bir araştırmadan acizsin be abla. En azından din tüccarları yoktu ortalıkta. Ayrıca Almanlar savaştan sonra Mercedes yaparken mühendisleri hala hayattaydı. Sarıkla, fesle, gericilikle ve Türkçesini bile okumadığınız kitaplara takılmasaydınız ülkemizde mühendis sayısının parmakla sayılacak derecede az olduğunu görebilirdiniz. Cumhuriyet yoktan var etme dönemiydi. Osmanlı'nın harap olmuş kısmını toparlama dönemiydi. Şu an bu açıklamayı kendi dilinde değil Yunanca yapıyor olurdun. Şunu iyi anlamamız gerekiyor ki Osmanlı da bizim Cumhuriyet de bizim fakat çıkarları için ülkeyi satanlar bizim değil.
Ha bu arada bu kadar dine düşkünsün ama her yerin botoks?

Ben kaynak kaynak konuşabilirim. Hepsi de geçmişte belgeli ve kayıtlı. Ama sen keşke şu olsaydı keşke bu olsaydı diyerek belgesiz bir şekilde iftirada bulunabilirsin. Uzaktan bakıldığında özelde çalıştığın ve rahat olduğun anlaşılıyor. Amacının prim olduğu da çok belli. Ülkemde Cumhuriyet düşmanı gerici istemiyorum. Ha amacınız şeriat mı? YALLAH ARABİSTANA!

Eski fotoğrafları koyup "cumhuriyet böyle kuruldu" gibi şeyler diyor ama kendisi de kürkünden takısından çeşit çeşit eşarbından eksik kalmıyor hiç.

O muhtemelen kız-erkek dansından rahatsız olmuştur. Bir de bu etkinlik 29 Ekim için miydi, tam hatırlamıyorum; onun için de rahatsız olmuş olabilir, emin değilim.

O muhtemelen kız-erkek dansından rahatsız olmuştur. Bir de bu etkinlik 29 Ekim için miydi, tam hatırlamıyorum; onun için de rahatsız olmuş olabilir, emin değilim.
Hepsi dinle kafayı bozmuş şeriatçiler. Kız-erkek dans etse sıkıntı erkek- erkek dans etse eşcinsel. Allah belalarını versin.