Evet genelde öğretmenler atanamıyor diye biliyorum. Aklı başında öğretmenler atanamıyor. Ama bunun gibileri atanıyor. Ne kadar ilginç.

Hadi kadın bunlar paylaşıyor. Kadının paylaştıklarına destek veren yorumlar var. Anlamadım neden destek veriyorlar? Hani linç etseler şey yapsalar ne bileyim. İlginç. Bot yorum mu, fake hesap mı, arkadaşları mı, bilemiyorum. Kadının paylaştığı komik, yorumdakiler daha da komik. Kadın ofsayt net.
Gerçek insanlar onlar. Ve gayet ciddiler.

1761585784092.webp

İftira ve yalana bel bağlamış muhafazakar cidden cennetlik olacağına inanıyor mu acaba?

Ne geldiyse başımıza 1939 da ki genel af kanunundan geldi. Ulan Kuva-yı İnzibatiye komutanına af çıkarmak ne demek ya bile bile vatana düşman olanı affetmek saçmalığın daniskası değil de ne? Maalesef geçmişi değiştiremiyoruz ama ders de çıkardığımız söylenemez.

İftira ve yalana bel bağlamış muhafazakar cidden cennetlik olacağına inanıyor mu acaba?
Hocam, sizce neden böyle insanlar var? Yorumdakilerda ki insanlar olsun bu öğretmen kadın olsun. Neden? Temel sebebi ne bunun? Anlamıyorum gerçekten. Ve bunlar insanlar çoğunluk mu azınlık mı? Bu insanlara göre Atatürk anılmayacak zaten. Yine anılıyor tabii. Bunların zorlarına gidiyor. Laik cumhuriyet atatürk vesaire düşmanları.

Hocam, sizce neden böyle insanlar var? Yorumdakilerda ki insanlar olsun bu öğretmen kadın olsun. Neden? Temel sebebi ne bunun? Anlamıyorum gerçekten. Ve bunlar insanlar çoğunluk mu azınlık mı? Bu insanlara göre Atatürk anılmayacak zaten. Yine anılıyor tabii. Bunların zorlarına gidiyor. Laik cumhuriyet atatürk vesaire düşmanları.
Hain olmayı marifet sanacak kadar hem kötüler hem de nankörler de ondan. Hain olduklarını bildikleri için de kendi fantezilerine göre yeni bir tarih yazmaya çalışıyorlar. Abdulhamid'i modern göstermemeleri bunun da bir kanıtı sayılır.

Dışarıdan yenemeyen düşman içeriden olay çıkarmayı çok sever. F*tö kumpaslarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin garantörü olan ordunun itibarını yerlere serersin sonrasında temellere kadar inersin. Plan basit ama önlem alacak kimse yok.