creazy

Başarılı
Merhaba, söyle bir videosuna denk geldim. Doğru mu söylüyor? Yoksa kafasından mı sallıyor? Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devrim arabası, karneyle ekmek ve erzak alımı bir de camiler hakkında söyledikleri hariç hepsi doğru maalesef. Camiler kapatıldı demek dümdüz zamanın siyasetinden uzak olmak ve gericiliktir. Aynı şekilde o zamanlar karneyle erzak alınması Türkiye özelinde bir durum değildir. Çoğu ülkede uygulanıyordu. Türkiye bu durumu iyi atlattı bile denebilir.

Devrim arabası, karneyle ekmek ve erzak alımı bir de camiler hakkında söyledikleri hariç hepsi doğru maalesef. Camiler kapatıldı demek dümdüz zamanın siyasetinden uzak olmak ve gericiliktir. Aynı şekilde o zamanlar karneyle erzak alınması Türkiye özelinde bir durum değildir. Çoğu ülkede uygulanıyordu. Türkiye bu durumu iyi atlattı bile denebilir.

Yani şapka takmayanlar asıldı iddiası doğru mu?

Safsata. Tamamen günümüz siyasal islamının yanlış argümanlarından biridir.

Anladım, teşekkürler. Bu kadın bir ilginç geldi bana. Bir de şöyle bir, Reels paylaşmış. Kadın erkek dans ediyor video da. Yani neden buna kudurmuş ki? Anlam veremedim.

1762837378953.webp

Anladım, teşekkürler. Bu kadın bir ilginç geldi bana. Bir de şöyle bir, Reels paylaşmış. Kadın erkek dans ediyor video da. Yani neden buna kudurmuş ki? Anlam veremedim.

Eki Görüntüle 200651

Hocam dümdüz malum partili, siyasal İslam'cı ve atanmak için yaptığı ucuz karaktersiz çabalar. Bunları çok da takmamak lazım. Ne deseler evet haklısın deyip geçmeli. Cahillerle uğraşmak sizin vaktinizi kaybettirir.

Hocam dümdüz malum partili, siyasal İslam'cı ve atanmak için yaptığı ucuz karaktersiz çabalar. Bunları çok da takmamak lazım. Ne deseler evet haklısın deyip geçmeli. Cahillerle uğraşmak sizin vaktinizi kaybettirir.

Haklısınız vallahi, Reels olarak sürekli karşıma çıkıyor. Hani nasıl öğretmen olmuş, gerçekten belli değil. Ama anlamadığım nokta şu: Bu kadının tek saçma videosu bu da değil, bir sürü var. Buna rağmen hiçbiri gündem olmamış, X'e düşmemiş, haberlere bile çıkmamış. Onu da geçtim, böyle videolar çekiyor ama ilginç bir şekilde yorumların çoğu, hatta neredeyse hepsi kadını destekliyor, takipçisi de artıyor. Garip geliyor yani. Biz iki eleştiri, iki video çeksek anında gündem oluyoruz, X'e düşüyoruz, hapse giriyoruz. Bu kadın Atatürk'e laf ediyor, demediği iftira kalmamış, vermediği yanlış bilgi yok, hâlâ dışarıda. Ne haberlerde var, ne gündemde, ne X'te. Gerçekten anlamıyorum.

En radikal islamcılar ve şeriatçılar Müslüman ülkeleri yerine laik ve Avrupa ülkelerde yaşıyor. Komedi bu kadar.

Savunmaları da şey. "ama orası gerçek şeriat ile yönetilmiyor."