KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 27 Ekim 2025 #31 KökBilgi dedi: Dışarıdan yenemeyen düşman içeriden olay çıkarmayı çok sever. F*tö kumpaslarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin garantörü olan ordunun itibarını yerlere serersin sonrasında temellere kadar inersin. Plan basit ama önlem alacak kimse yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Kadının profilini incelerseniz daha iyi anlarsınız. Zorlarına gidiyor. Bu kadının öğretmenliği alınması lazım. Ama devlet hükümet vesaire el atmaz herhalde. Son düzenleme: 27 Ekim 2025
KökBilgi dedi: Dışarıdan yenemeyen düşman içeriden olay çıkarmayı çok sever. F*tö kumpaslarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin garantörü olan ordunun itibarını yerlere serersin sonrasında temellere kadar inersin. Plan basit ama önlem alacak kimse yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Kadının profilini incelerseniz daha iyi anlarsınız. Zorlarına gidiyor. Bu kadının öğretmenliği alınması lazım. Ama devlet hükümet vesaire el atmaz herhalde.
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 27 Ekim 2025 #32 creazy dedi: Haklısınız. Kadının profilini incelerseniz daha iyi anlarsınız. Zorlarına gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kadının profilinde din ve vatanı istismar eden düşmandan başka birisini göremiyorum.
creazy dedi: Haklısınız. Kadının profilini incelerseniz daha iyi anlarsınız. Zorlarına gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kadının profilinde din ve vatanı istismar eden düşmandan başka birisini göremiyorum.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 31 Ekim 2025 #33 creazy dedi: Merhaba, bu öğretmen kadının dedikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Eki Görüntüle 196472 Genişletmek için tıkla... REELS'i kaldırmış bu arada. Ben baktım da bulamadım.
creazy dedi: Merhaba, bu öğretmen kadının dedikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Eki Görüntüle 196472 Genişletmek için tıkla... REELS'i kaldırmış bu arada. Ben baktım da bulamadım.
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 696 Beğeniler 745 31 Ekim 2025 #34 creazy dedi: REELS'i kaldırmış bu arada. Ben baktım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çamur at izi kalsın derdindeler onlar da biliyor iftira atıp yalan söylediklerini.
creazy dedi: REELS'i kaldırmış bu arada. Ben baktım da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çamur at izi kalsın derdindeler onlar da biliyor iftira atıp yalan söylediklerini.