Program kötü ne yazık ki. Sebeplerini liste halinde yazayım.
1) İyi bir program saatli olmaz. Soru sayısı olur, çalışılacak konular olur ama saat olmaz. Çünkü varsayalım bir günün boş geçti 1.5 saat neyin tekrarını yapacaksın.
2) Sorular boş kağıda neden tekrar çözülsün. Git yeni bir kaynak al oradan soruları çöz. Çözemiyorsan konunun videosunu izle. Örneğin geometride eksiğin olduğunu hissettin, kenan kara vardı benim zamanımda, aç videoyu izle sonra konunun sorusunu çöz. Çok daha etkili olacak.
3) Ayrıca not hedefi koymanı önermem. Teşekkür belgesi alsan ne takdir alsan ne. Sen konuları öğrenmeye, mantığını oturtmaya çalış. Emin ol YKS'de çok daha faydalı olacak. Kendimden biliyorum. Öğrencilerime de öyle yaptırıyorum.
Ayrıca dersi çok iyi dinle. Derste en azından konunun %50sini öğrenmeye çalış.

Aklıma geldikçe daha yazarım. Şu an aklıma bunlar geldi.

Bence herkes hazırlıyorsa kendi programını hazırlamalı sonuçta matematik hocan senin ne yaptığını tam olarak bilmiyor. İyi olduğun dersin süresini azaltırsın kötü olduğunu arttırırsın. Ben ihtiyaç duymadım yapmadım.

Bu program ders çalışma alışkanlığı olmayan biri için çok fazla olmuş, klasik rehber öğretmenleri işte.

Çok kral adamdır hayatımda gördüğüm en iyi matematik hocası. Hatta en iyi öğretmenim olabilir. Bu kadar ağır program koyduğu için aramı bozacak değilim, beni düşündüğü için yapıyor ama bu biraz abartı 😅 En sevdiği öğrencisiyim.

Ailevi açıdan sıkıntı olur 🥹
Ne güzel bir öğretmen. Verdiği programı hiç yapmayıp bırakmak yerine en azından yapabileceğin kadarını yap. Mesela 18:30 20:00 arasını yapabilirsin.

Programda bir şey yok, sıradan bir çalışma programı da benim takıldığım nokta, yok şunu yaptığına dair kanıt at, yok buna çalıştığına dair kağıda yaz ve at falan, ne boş işler öyle .d?
Hocam program çok ağır, YKS adayı olan ben bu kadar ağır çalışmıyorum ve netlerim gayet iyi. Kanıt işi zaten ayrı kafa.