1589

Üstün
Makaleler
2
Matematikten 45 aldım, sevdiğim hocam bana sinirlenip beni mahvedecek bir program hazırladı. Hayatında çok az ders çalışmış biri olarak bu benim için aşırı zor olmaz mı? Bir günde 3,5 Saat ders çok fazla geldi bana. Ayrıca 2. Matematik sınavımdan 95 bekliyorlar yoksa imkanlarımı kısarlarmış 😃

Program:

87ccde38-b2ab-424c-bb70-9d616d1ae046.webp

Not: 10. Sınıfım.

Öp başına koy böyle hocayı, ilgileniyor işte ne güzel.
Çok kral adamdır hayatımda gördüğüm en iyi matematik hocası. Hatta en iyi öğretmenim olabilir. Bu kadar ağır program koyduğu için aramı bozacak değilim, beni düşündüğü için yapıyor ama bu biraz abartı 😅 En sevdiği öğrencisiyim.

Ders çalışmaktan nefret ettirecek program. Yapma daha iyi.
Ailevi açıdan sıkıntı olur 🥹

Çok saçma bir program, ayrıca resmen kısıtlayıcı ve hocanın size ne kadar güvenmediğini gösteriyor. Sorular gruba atılacakmış, nasıl bir güvensizlik bu? Yapmayın daha iyi. İyice sıkılırsınız.

Öp başına koy böyle hocayı, ilgileniyor işte ne güzel.

Bu sene bitti zaten, seneye gireceksen eğer YKS adayısın ve şimdiden alışkanlık kazanmış olursun.
Böyle ilgilenecekse ilgilenmesin, ne biçim program bu böyle? Ben birkaç aya 12 oluyorum ve benim programım böyle değil, ona rağmen 90 netlerdeyim minimum 76-84 oluyor.

Çok saçma bir program, ayrıca resmen kısıtlayıcı ve hocanın size ne kadar güvenmediğini gösteriyor. Sorular gruba atılacakmış, nasıl bir güvensizlik bu? Yapmayın daha iyi. İyice sıkılırsınız.
Evet grup açtılar oraya atacakmışım yaptıklarımı. Daha önce çok söz verip sözümü tutmadım bu yüzden hiç güvenmiyorlar. Matematik sınavı için ilk kez gaza gelip birkaç saat çalıştım ama soruları karıştırıp düşük aldım, ona bile inanmadılar.

Evet grup açtılar oraya atacakmışım yaptıklarımı. Daha önce çok söz verip sözümü tutmadım bu yüzden hiç güvenmiyorlar. Matematik sınavı için ilk kez gaza gelip birkaç saat çalıştım ama soruları karıştırıp düşük aldım, ona bile inanmadılar.
Sözlerini tutmaman kötü de 10.sınıfken bunları sana yapmaları saçma, ben 11.sınıfım ailem bana asla karışmaz. Hayat senin hayatın kazanırsan süper kazanamazsan bir veya iki yıl daha denersin biz hep arkandayız diyorlar.

Böyle ilgilenecekse ilgilenmesin, ne biçim program bu böyle? Ben birkaç aya 12 oluyorum ve benim programım böyle değil, ona rağmen 90 netlerdeyim minimum 76-84 oluyor.
Bir de normalde asla ders çalışmam. Bir anda hayatıma böyle bir programın girmesi benim için aşırı zorlayıcı, kabul etmiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör: