@1589 Aklın varsa ipin ucunu eline al. Yoksa bir gün delireceksin. Yapabiliyorsan bir uzmana danış ama ailenden gizli gizli. Kurtar bu durumdan kendini.

@1589 Aklın varsa ipin ucunu eline al. Yoksa bir gün delireceksin. Yapabiliyorsan bir uzmana danış ama ailenden gizli gizli. Kurtar bu durumdan kendini.
Yani hocam bir sürü psikiyatrist ve psikoloğa gittim, hepsi benden yana oldular. Bu kadar baskının işe yaramayacağını anlatmaya çalıştılar ama yok.

@1589 Aileni ikna etmek için çalışmalısın, olmaz ki böyle. Çok baskılamak hiç iyi değil. Öğretmenin ders programına baktım bana bile çok geldi. Ben bile bir şey öğrenmeye çalışırken, 2 saati geçmiyorum. Yoksa kafan almamaya ve sıkılmaya başlıyorsun. Bu doğru ve etik değil.

Matematikten 45 aldım, sevdiğim hocam bana sinirlenip beni mahvedecek bir program hazırladı. Hayatında çok az ders çalışmış biri olarak bu benim için aşırı zor olmaz mı? Bir günde 3,5 Saat ders çok fazla geldi bana. Ayrıca 2. Matematik sınavımdan 95 bekliyorlar yoksa imkanlarımı kısarlarmış 😃

Program:

Eki Görüntüle 38072

Not: 10. Sınıfım.
Genel tekrar dediğin 20 dakka sürer en fazla matematikte. Tavsiyem temeline odaklan arkadan gelir diğerleri. 10. sınıf matematiği önemlidir ama 9 ve öncesi yoksa anlamı yok.