Bugün programı uygulamanın ilk günü, hayat bitti.Hocam program çok ağır, YKS adayı olan ben bu kadar ağır çalışmıyorum ve netlerim gayet iyi. Kanıt işi zaten ayrı kafa.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Sana bir tavsiye, UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN
Hocam o kadar ileri gitmek istemiyorum açıkçası.Sana bir tavsiye, UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. Hayat senin hayatın git devlete falan başvur ailen de olsa hakkını ara bu kadar baskıcılarsa.
A
agg1401
Ziyaretçi
@Astronotarda hocam. Bu eleman bir gün delirmese bari. Korkuyorum. Fazla baskıya insan delirir.
Stressten tırnaklarım berbat haldeydi, bir şekilde bıraktım yemeyi. Hatta tırnağı bırak, parmağım berbat haldeydi. Ben de aslında arka planda çok şey çekip, bunu dışarıya göstermeyenlerdenim.@Astronotarda hocam. Bu eleman bir gün delirmese bari. Korkuyorum. Fazla baskıya insan delirir.
Yani hocam bir sürü psikiyatrist ve psikoloğa gittim, hepsi benden yana oldular. Bu kadar baskının işe yaramayacağını anlatmaya çalıştılar ama yok.@1589 Aklın varsa ipin ucunu eline al. Yoksa bir gün delireceksin. Yapabiliyorsan bir uzmana danış ama ailenden gizli gizli. Kurtar bu durumdan kendini.
Astronotarda
Üstün
Bu kadar ileri gitmezsen bir gün vücudun seni komaya götürebilir, aşırı stres ve baskı insanı ölüme bile götürebilir.
Genel tekrar dediğin 20 dakka sürer en fazla matematikte. Tavsiyem temeline odaklan arkadan gelir diğerleri. 10. sınıf matematiği önemlidir ama 9 ve öncesi yoksa anlamı yok.Matematikten 45 aldım, sevdiğim hocam bana sinirlenip beni mahvedecek bir program hazırladı. Hayatında çok az ders çalışmış biri olarak bu benim için aşırı zor olmaz mı? Bir günde 3,5 Saat ders çok fazla geldi bana. Ayrıca 2. Matematik sınavımdan 95 bekliyorlar yoksa imkanlarımı kısarlarmış
Program:
Eki Görüntüle 38072
Not: 10. Sınıfım.