A
agg1401
Ziyaretçi
Son olarak şunu yazayım. Stres=Hastalık demektir.
@1589 Aileni ikna etmek için çalışmalısın, olmaz ki böyle. Çok baskılamak hiç iyi değil. Öğretmenin ders programına baktım bana bile çok geldi. Ben bile bir şey öğrenmeye çalışırken, 2 saati geçmiyorum. Yoksa kafan almamaya ve sıkılmaya başlıyorsun. Bu doğru ve etik değil.
Bu kadar ileri gitmezsen bir gün vücudun seni komaya götürebilir, aşırı stres ve baskı insanı ölüme bile götürebilir.
Yapma. Çok kolay bir şekilde yapma. Şiddet uygulamaya kalkarlarsa git devlete şikayet et evine polis çağır bunlar bana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyorlar diye.Hocam zaten her günüm aile arası kavga ile geçiyor. Kızmaya o kadar alıştılar ki sürekli öğütler, tavsiyeler vermek yerine kızıyorlar. Gidip şikayet edecek raddeye gelemem çünkü her türlü imkanımı bana veriyorlar ve bir şey istediğimde bazen beni mutlu etmek için alıyorlar. Ailemi seviyorum ama bir türlü derdimi anlatamıyorum çünkü konuşturtmuyorlar. Sonra neden derdimi onlarla paylaşmadığımı soruyorlar, bu yüzden diyemiyorum.
@Astronotarda @Silinen üye Ayrıca şunu söylemeliyim; dün babama 3,5 saatin çok fazla olduğunu söyledim, bana bu duruma sen getirdin dedi. Yapacaksın başka yapacak bir şey yok dedi. Ayrıca yapmazsam elimden imkanlarımı alacaklarını söylüyorlar, ne kadar zor olduğunu anlatamıyorum. Kabaca bile anlatmaya çalıştım; senin önüne kitabı defteri koyup 3,5 saat saat buna çalış deseler sen de yapmazsın baba dedim, ben çalışıyorum oğlum dedi öyle susturdu. Böyle mi beni derse teşvik edeceksiniz? Diye sordum, aynen böyle dedi.
Matematikte tekrar + test 1,5 saat sürebilir ama program gereksiz yoğun.Genel tekrar dediğin 20 dakka sürer en fazla matematikte. Tavsiyem temeline odaklan arkadan gelir diğerleri. 10. sınıf matematiği önemlidir ama 9 ve öncesi yoksa anlamı yok.
Hocam şiddet uygulamadılar hiç bana, sadece kızıyorlar ama susmuyorlar.Yapma. Çok kolay bir şekilde yapma. Şiddet uygulamaya kalkarlarsa git devlete şikayet et evine polis çağır bunlar bana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyorlar diye.
Matematikte tekrar + test 1,5 saat sürebilir ama program gereksiz yoğun.
Hocayla konuştum 2 saate düşürdük süreyi.@1589 Ufak aralarla çalışmayı dene. 30 dk. çalış, 5 dk. dinlen. Öyle öyle çalışmayı dene, belki daha fazla verim alabilirsin.
Hayat senin hayatın kazanırsan süper kazanamazsan bir veya iki yıl daha denersin biz hep arkandayız diyorlar.