Sadece_Emir
Uzman
Ne düşünüyorsunuz? Bugün okulda bunun üzerinde özellikle durdular; en az 50 kere hatırlattılar sanırım, buraya yazayım dedim.
Yalnız, Noel kutlaması ile yılbaşı kutlaması aynı şey değil. İkisi birbirinden ayrı şeyler tamamen. Ayrıca sizin dininiz reddediyor olabilir ama başkaları sizin dininize göre yaşamak zorunda değil.İyi olmuş. Noel benim bayramım değil, benim kültürüme aykırı ve benim dinimin reddettiği bir şey.
Noel batıdan çıktı. Reddediyorum.İyi olmuş. Noel benim bayramım değil, benim kültürüme aykırı ve benim dinimin reddettiği bir şey.
Yapsınlar bunu da; ülkede hiçbir şeyin özgürlüğü kalmasın. İslam’dan soğuttular. Ülkeden zaten soğumuştum. Madem saygı ve hoşgörü dinliyiz, neden bunu böyle göstermiyorlar?Ne düşünüyorsunuz? Bugün okulda bunun üzerinde özellikle durdular; en az 50 kere hatırlattılar sanırım, buraya yazayım dedim.
Eki Görüntüle 211426
Noel ≠ yılbaşı.İyi olmuş. Noel benim bayramım değil, benim kültürüme aykırı ve benim dinimin reddettiği bir şey.
İyi olmuş. Noel benim bayramım değil, benim kültürüme aykırı ve benim dinimin reddettiği bir şey.