Çok özür dilerim hocam, hepinizin değerli tavsiyelerinizi dikkate alıyorum en son konu bitince herkese teşekkür edeceğim.
Üniversite okudun mu veya okumayı düşünüyor musun?
Hayır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite okudun mu veya okumayı düşünüyor musun?
İş sektörü sana göre değil gibi, akademik sektöre yönel. En azından dene.Daha önce hırdavat işinde çalıştım orada iş performansım begenilmedi, ben de kendimi beğenmedim, üretim elemanı olarak çalıştım orada da begenmediler beni, ben kendimi aslında uretim işinde uygun bulmuştum, ondan sonra sanayide çalıştım orada da beni begenmediler, ben de kendimi beğenmedim, ondan sonra sürekli aklıma beceriksizim (belki de cidden öyleyim) hiçbir işe yatkın değilim ömür boyu sürüneceğim gibi düşünceler takılıyor aklıma seneye reşit olacağım zaten. Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Abiler şimdiden teşekkürler.
İş sektörü sana göre değil gibi, akademik sektöre yönel. En azından dene.
Sevmediğin işi yaptığın sürece, işi bulsan bile mutsuz olacaksın. Sevdiğin işi yap.
Hocam ben o işlerde daha berbatim zaten lise mezunu bile değilim.
Sevdiğin bir şeyler ile alakalı is bulursun illa. Yemek yapmayı sever misin? Restoran sektörü zordur ama belki seversin.Hocam ben o işlerde daha berbatim zaten lise mezunu bile değilim.
O zaman garsonluk yapmayı deneyebilirsin.
Olmadı güçlen ve bir şekilde sanayinin yolunu tut derim. Yaşın 17, daha da gecikirsen hiç iyi olmaz sanayi konusunda.
Kasiyerlik düşünüyorum ve benim bir tanıdığım reşit oldugum zaman üretim elemanı olarak işe alabileceğini söyledi.
Üretim düşünüyorum şu anlık reşit olduğum zaman.
O da bir seçenek ancak kasiyerlikte ilerleme durumu yok, geleceği parlak değil. Yerinde olsam sanayiye girerdim her türlü.
Sanayide usta olduktan sonra memurdan iyi yaşayacaksın![]()
Sevdiğin bir şeyler ile alakalı is bulursun illa. Yemek yapmayı sever misin? Restoran sektörü zordur ama belki seversin.