3996

Başarılı
Daha önce hırdavat işinde çalıştım orada iş performansım begenilmedi, ben de kendimi beğenmedim, üretim elemanı olarak çalıştım orada da begenmediler beni, ben kendimi aslında uretim işinde uygun bulmuştum, ondan sonra sanayide çalıştım orada da beni begenmediler, ben de kendimi beğenmedim, ondan sonra sürekli aklıma beceriksizim (belki de cidden öyleyim) hiçbir işe yatkın değilim ömür boyu sürüneceğim gibi düşünceler takılıyor aklıma seneye reşit olacağım zaten. Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Abiler şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl beğenilmedin? İş performansın iyi olmayabilir. Daha odak çalışmayı dene.

Mesela hırdavat işinde çok ağır şeyler taşıttırıyorlardı bende fiziksel olarak kassız ve güçsüz olduğum için pek taşıyamadım.
Sanayide aynı mantık sayılabilir.
Üretim işinde biraz yavaştım diye beğenilmedim sanırım.

Mesela hırdavat işinde çok ağır şeyler taşıttırıyorlardı bende fiziksel olarak kassız ve güçsüz olduğum için pek taşıyamadım.

İstersen spora yazılıp kendini geliştirebilirsin ama eğer ağır işler için uygun değilsen masa başı iş deneyebilirsin, ve bir düşün ne tarz bir iş istediğini sonuç olarak sen kendini işe göre şekillendirme, senin gibi olan işe girmeye çalış ama spor yapman işe girsende girmsende faydalı olacaktır

Lokantada garson olarak çalışabilirsin, sakar birisi değilsen güzel olabilir, kasiyer olabilrsin (illaki market olmak zorunda değil) eğer teknolojiden az buçuk anlıyorsan Teknosa veya vatan da işe girebilirsin, yemek yapmayı biliyorsan dönercide falan çalışabilirsin, ehliyetin varsa en kötü kurye olursun ki bence en mantıklısı bu, İstanbul gibi karmaşık büyük bir şehirde yaşamıyorsanız moto kurye olmak çok zor olmaz ama hem senin dikkatli sürmen lazım hem çevrene odaklanman lazım

Son düzenleme:

Güçsüz olman engel değil bende 15 yaşında sanayiye başladım cılızın tekiydim zamanla alışırsın. Yaşınız kaç? Eğer ufaksanız para odaklı değil işi öğrenmeye bakın bunu iş verenlede konuşun.