Bütçe
15000 TL
Her arabaya taktırılabilir lakin çok zahmetli iş. Hiç girmemeni tavsiye ederim o işe. 25-30 bin liraları bulabilir.

Her arabaya taktırılabilir lakin çok zahmetli iş. Hiç girmemeni tavsiye ederim o işe. 25-30 bin liraları bulabilir.
Maliyeti çok sorun değil. Elimde hazır 12V klima fanı da var. :D Bizim araçta kaput altında koyacak yer olduğunu düşünmüyorum. @Eagles Ek olarak verimli olur mu, onu düşünüyorum.

Maliyeti çok sorun değil. Elimde hazır 12v klima fanı da var. :D bizim araçta kaput altında koyacak yer olduğunu düşünmüyorum.

İşte önemli olan verimli olması. Arabaya falan hararet yaptırmasın sonra. Eski arabalarda klima sıkıntı. Şarj dinamosuna kadar değişiyor diye hatırlıyorum. Amperi falan düşüktür Kadett'in çünkü.

Elektrik tesisatı derken bayağı külfetli olacaktır.

Ben verimli olmadığını düşünüyorum. :) @Afterbyte

İşte önemli olan verimli olması. Arabaya falan hararet yaptırmasın sonra. Eski arabalarda klima sıkıntı. Şarj dinamosuna kadar değişiyor diye hatırlıyorum. Amperi falan düşüktür Kadett'in çünkü.

Elektrik tesisatı derken bayağı külfetli olacaktır.

Ben verimli olmadığını düşünüyorum. :) @Afterbyte
60 Ah Varta akü. Aslında kalorifer motoru çalışmıyorken, önden rüzgar alırken sanki çalışıyormuş gibi sıcak hava üflüyor. Onu çözebilirsem klima ihtiyacını da çözmüş olurum.

60 ah Varta akü. Aslında kalorifer motoru çalışmıyorken, önden rüzgar alırken sanki çalışıyormuş gibi sıcak hava üflüyor. Onu çözebilirsem klima ihtiyacını da çözmüş olurum.

Bununla ilgili klimacılara gidip bir fikir alsana müsait zamanda. Yaşından dolayı, farklı bir şey önerme ihtimalleri var.