TuxPenguin7
Uzman
Bu paketler zaten yüklü.Hocam bir süredir aktif değildim kusuruma bakmayın yazdıklarınızı görmemişim.
Discover eklentilerinin hepsinin olduğundan emin olabilirsin.Bash:sudo zypper install discover-backend-packagekit discover-backend-flatpak
İyi dağıtımdır dediğiniz gibi Slowroll.
Slowroll mu yoksa Tumbleweed mi? Slowroll daha yavaş güncelleme alıyor bu yüzden benim için daha iyi olabilir. Duyduğuma göre 1-2 ayda bir Tumbleweed anlık görüntüsünden paketler Slowroll'a geliyormuş. Ancak Tumbleweed'de canlı masaüstüye sahip görüntü var. Tumbleweed'i düşünmemin sebebi slowroll Tumbleweed'i taban aldığı için Tumbleweed'de ortaya çıkan bir problem Slowroll'a miras kalabiliyormuş. Küçük hatalarda uzun süre beklemek gerekirken büyük hatalarda ise çözüm güncellemesi hızlıca geliyormuş. Muhtemelen yaşamam böyle bir şeyi çünkü paket Slowroll'a ulaşana kadar tumbleweed kullanıcılarının da geri bildirimi olur. Ancak yine de aklıma takıldı. Dağıtımı sanal makinede deneyimlemeye devam ediyorum. Buna karar verdiğimde muhtemelen yakın zamanda openSUSE'ye geçerim.
Şu anda Tumbleweed yüklüyorum. Sistem biraz dolmaya başlamıştı ve aşırı ufak ama rahatsızlık veren sorunlar vardı. İyi oldu Tumbleweed kurduğum. Snapper ve BTRFS ile stabil bir deneyim umuyorum. Tüm diski sildim. Biraz da debloat gibi oldu sistemimde çok fazla gereksiz silmediğim şey vardı Windows 11 gibi.
Son düzenleme: