Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
kurarken iptables mi nftables mi ve ipv6 etkinlestirmek saglik mi
NFTables kullan. IPv6 tanımlıysa hattına etkinleştir, yoksa etkinleştirme.

Hocam bende de uygulama açılmıyor sadece tpws --split-pos=2 --oob yöntemiyle uygulama açılıyor fakat o da çoğu siteye ve uygulamaya erişimimi kısıtlıyor tek tek whitelist çok uğraştırıyor.
Methodlardan en sağlamı NFQWS. TPWS kullanmayın. Blockchecki NFQWS ile tarattırın.

NFTables kullan. IPv6 tanımlıysa hattına etkinleştir, yoksa etkinleştirme.

Methodlardan en sağlamı NFQWS. TPWS kullanmayın. Blockchecki NFQWS ile tarattırın.
dediğim gibi hocam tüm nfqws yöntemlerini denedim bir türlü uygulama açılmıyor ama webe anında giriyor. Aynı şekilde telefonda da siteye giriyor uygulamaya girmiyor.

dediğim gibi hocam tüm nfqws yöntemlerini denedim bir türlü uygulama açılmıyor ama webe anında giriyor. Aynı şekilde telefonda da siteye giriyor uygulamaya girmiyor.
ISS ne?

blockcheck ciktisindan hangisini kullanmam gerekiyor peki sadece desyncfake ttls2 olani mi
Tam scan atmışsınız siz. Quick scan atmanız gerekiyor. Sizin de ISSyi öğrenebilir miyim?

Kod:
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=2
Yukarıdaki ayarı TT Fiberde kullanıyorum. Hiç bir sorun yaratmıyor. Whitelist ile veya ekstra bir ayarla hiç uğraşmadım. Sizin de bu ayarla sorunsuz kullanabilmeniz gerek.
bu kodu en blockcheck testi bitince editleyip editlememek istedigimizi sordugu yere yaziyoruz degil mi