prime
Yetkin
Öyle demesine bakma. Ayarlar doğru ise DNS'i DoH olarak değiştiysen sorun olmaz.blockcheck.sh çalıştırırken hijack var diyo çözemedim bi türlü kafayı yicem
Öyle demesine bakma. Ayarlar doğru ise DNS'i DoH olarak değiştiysen sorun olmaz.blockcheck.sh çalıştırırken hijack var diyo çözemedim bi türlü kafayı yicem
Hocam bende de uygulama açılmıyor sadece tpws --split-pos=2 --oob yöntemiyle uygulama açılıyor fakat o da çoğu siteye ve uygulamaya erişimimi kısıtlıyor tek tek whitelist çok uğraştırıyor.Öyle demesine bakma. Ayarlar doğru ise DNS'i DoH olarak değiştiysen sorun olmaz.
kurarken iptables mi nftables mi ve ipv6 etkinlestirmek saglik miÖyle demesine bakma. Ayarlar doğru ise DNS'i DoH olarak değiştiysen sorun olmaz.
NFTables kullan. IPv6 tanımlıysa hattına etkinleştir, yoksa etkinleştirme.kurarken iptables mi nftables mi ve ipv6 etkinlestirmek saglik mi
Methodlardan en sağlamı NFQWS. TPWS kullanmayın. Blockchecki NFQWS ile tarattırın.Hocam bende de uygulama açılmıyor sadece tpws --split-pos=2 --oob yöntemiyle uygulama açılıyor fakat o da çoğu siteye ve uygulamaya erişimimi kısıtlıyor tek tek whitelist çok uğraştırıyor.
blockcheck ciktisindan hangisini kullanmam gerekiyor peki sadece desyncfake ttls2 olani miNFTables kullan. IPv6 tanımlıysa hattına etkinleştir, yoksa etkinleştirme.
Methodlardan en sağlamı NFQWS. TPWS kullanmayın. Blockchecki NFQWS ile tarattırın.
dediğim gibi hocam tüm nfqws yöntemlerini denedim bir türlü uygulama açılmıyor ama webe anında giriyor. Aynı şekilde telefonda da siteye giriyor uygulamaya girmiyor.NFTables kullan. IPv6 tanımlıysa hattına etkinleştir, yoksa etkinleştirme.
Methodlardan en sağlamı NFQWS. TPWS kullanmayın. Blockchecki NFQWS ile tarattırın.
ISS ne?dediğim gibi hocam tüm nfqws yöntemlerini denedim bir türlü uygulama açılmıyor ama webe anında giriyor. Aynı şekilde telefonda da siteye giriyor uygulamaya girmiyor.
Tam scan atmışsınız siz. Quick scan atmanız gerekiyor. Sizin de ISSyi öğrenebilir miyim?blockcheck ciktisindan hangisini kullanmam gerekiyor peki sadece desyncfake ttls2 olani mi
turk telekomISS ne?
Tam scan atmışsınız siz. Quick scan atmanız gerekiyor. Sizin de ISSyi öğrenebilir miyim?
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=2
bu kodu en blockcheck testi bitince editleyip editlememek istedigimizi sordugu yere yaziyoruz degil miYukarıdaki ayarı TT Fiberde kullanıyorum. Hiç bir sorun yaratmıyor. Whitelist ile veya ekstra bir ayarla hiç uğraşmadım. Sizin de bu ayarla sorunsuz kullanabilmeniz gerek.Kod:--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=2