Evet?
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Polonya mı? Orası biraz karışık değil mi şu sıralar?
- Makaleler
- 7
Dostum bu işler o kadar kolay değil maalesef.Arkadaşım da çalışıyor, birlikte gideceğiz. Ailemden de yardım alırız.
b.dennis
Uzman
Blocked account işini bir araştır derim.Okumak için Almanya (ücretsiz diye) çalışmak için İsviçre veya İskandinav ülkeleri.
Alifer
Uzman
Okul ücretsiz kardeşim, yaşama masrafını her yerde ödeyeceksin.
b.dennis
Uzman
Nesini seviyorsun birleşik krallığın be? Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Gerçi labour kazandı da bakalım belki durumlar düzelir.
Silverback Gorilla
Üstün
Dostum bu işler o kadar kolay değil maalesef.schengen vizesi almak için bile sigortalı bir işin, malın mülkün veya atıyorum birikmiş paranın olması gerekiyor orada iletişim kurabilmek için dil bilmen gerekiyor. İngilizce seviyeniz nasıl öncelikle? Bir meslek biliyor musunuz? Bir şirketle anlaşıp işe alınıp onlardan vize yardımı alarak gitmek en mantıklısı. Yani ben gideyim pastanede çalışayım ile olmuyor o şekilde gidemiyorsun
![]()
Hocam şu an eğitimi tamamlamadım bile, tamamladıktan sonra iyi bir işe girip orada çalışacağım. Tabii ki şimdi gidemem. Ayrıca dil biliyorum Almanca. Seviyorum öğrenirken. Şu an sadece geçimi sağlıyorum aldığım parayla.
- Makaleler
- 7
O zaman üniversite okuduktan sonra gideceksin değil mi? Yani yaklaşık 7 yıl sonrası için soruyorsun?Hocam şu an eğitimi tamamladım bile, tamamladıktan sonra iyi bir işe girip orada çalışacağım.
b.dennis
Uzman
11000 euro türkiyedeki ortalama bir ailenin yıllık gelirinden daha fazla.Okul ücretsiz kardeşim, yaşama masrafını her yerde ödeyeceksin.
Silverback Gorilla
Üstün
Pardon tamamlamadım olacaktı. Evet. Gecikedebilir.O zaman üniversite okuduktan sonra gideceksin değil mi?