Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
1 senedir oyunu oynamıyorum, durum nedir? Çok şikayet görüyorum ama geri dönülecek derecede mi oyun?
2016 girişliyim.![]()
Oyunun ilk sürümünden beri oynayan birisi olarak pek bir farkı yok, aşırı op karakterler var sadece, kafa dağıtmak için aslında bire bir oyun ama dediğim gibi son gelen karakterler bir tık op, ama eğer çok fazla boş alanın varsa ve canın şu sıralar sıkılıyorsa denenir.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Şahsen şu ara oynanacak bu tarzda çok fazla alternatif yok zaten. CS2'den hile muhabbeti çözülene kadar uzak durmaya çalışıyorum. Valorant pek benlik değil. Bazı arkadaşlarım The Finals oynuyor ama beni çok sarmadı. Eskiden Paladins oynardım, bu yüzden Overwatch 2'yi o oyunun daha az karmaşık ve daha oynanabilir hali olarak görüyorum. Yakın zamanda oynamaya başladım ve 35 saat civarında oynamışım bile. Oynamadığım için OW 1 ile karşılaştıramayacağım ama bence oyun şu an oldukça zevkli.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Şahsen şu ara oynanacak bu tarzda çok fazla alternatif yok zaten. CS2'den hile muhabbeti çözülene kadar uzak durmaya çalışıyorum. Valorant pek benlik değil. Bazı arkadaşlarım The Finals oynuyor ama beni çok sarmadı. Eskiden Paladins oynardım, bu yüzden Overwatch 2'yi o oyunun daha az karmaşık ve daha oynanabilir hali olarak görüyorum. Yakın zamanda oynamaya başladım ve 35 saat civarında oynamışım bile. Oynamadığım için OW 1 ile karşılaştıramayacağım ama bence oyun şu an oldukça zevkli.
Hocam bence sen bir R6 başla, güzel oyun, hileside az, bol taktikselli.
Oyunun ilk sürümünden beri oynayan birisi olarak pek bir farkı yok, aşırı op karakterler var sadece, kafa dağıtmak için aslında bire bir oyun ama dediğim gibi son gelen karakterler bir tık op ama eğer çok fazla boş alanın varsa ve canın şu sıralar sıkılıyorsa denenir.
Geri döneceğim gibi ya, ara ara deckten oynuyordum da şimdi indirdim bakalım ne halde, ben bıraktığımda bayağı dengesizlik vardı oyunda, Support bufflayıp duruyorlardı.
Şahsen şu ara oynanacak bu tarzda çok fazla alternatif yok zaten. CS2'den hile muhabbeti çözülene kadar uzak durmaya çalışıyorum. Valorant pek benlik değil. Bazı arkadaşlarım The Finals oynuyor ama beni çok sarmadı. Eskiden Paladins oynardım, bu yüzden Overwatch 2'yi o oyunun daha az karmaşık ve daha oynanabilir hali olarak görüyorum. Yakın zamanda oynamaya başladım ve 35 saat civarında oynamışım bile. Oynamadığım için ow 1 ile karşılaştıramayacağım ama bence oyun şu an oldukça zevkli.
Ow comfort oyunum gibi bir şey, ben oyunu çok nadir tryhard oynayanlardanım, arkaya müziğimi açıp takılıyorum.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Yok hocam şu ara OW2 güzel gidiyor, sıkılırsam tekrar Dead by Daylight oynamaya falan dönerim muhtemelen. Ya da çevrimiçi oyunları bırakıp Halo oynamayı deneyebilirim.Hocam bence sen bir R6 başla, güzel oyun, hileside az, bol taktikselli.