İtemsatış. Yasal bir sorunu yok fakat satıcının hesabı geri alması çok kolay.

İtemsatış'ta insalrı dolandırıyorlar sakın güvenmeyin. Hesap aldım ilkinde hesap yanlış çıktı sonra hiçbir şeden anlamayan destekle 2 saat uğraşıp hesabı aldım 2 dakika sonra satıcı hesabı geri çekti aynısını başka satıcılarda da yaşadım sakın almayın korsan indirmek bin kat daha iyi en azından oyun sizde kalıyor hesap gitme gibi dert olmuyor.

İtemsatış'ta insalrı dolandırıyorlar sakın güvenmeyin. Hesap aldım ilkinde hesap yanlış çıktı sonra hiçbir şeden anlamayan destekle 2 saat uğraşıp hesabı aldım 2 dakika sonra satıcı hesabı geri çekti aynısını başka satıcılarda da yaşadım sakın almayın korsan indirmek bin kat daha iyi en azından oyun sizde kalıyor hesap gitme gibi dert olmuyor.
Ben hiç dolandırılmadım nedense 🤔 alırken video kaydı açman ve hesabın çalışıp çalışmadığı testini çektikten sonra video kaydını durdurmalısın destek bunu istiyor.

Bana göre güvenlik sorunlarını veya çalınma riskleri göze alıcak kadar oynamak istiyorsan.Başka yollarla elde et daha iyi.Çünkü zaten yeterli maddi gücün yoksa kendini zorlama bunlar için.

1744292806543.webp