Oyun ve FPS performansı için format sonrası optimizasyon önerileri

Evet yardımcı olmanız çok güzel olabilir çok fazla anlamam bu işlerden sizinle iletişim kurabileceğim bir yer mevcut mudur acaba?

Forumda iletişim bilgilerinin paylaşımı yasak hocam. Eğer yardım istiyorsanız, konu açmanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca size seve seve yardım ederim.

Forumda iletişim bilgilerinin paylaşımı yasak hocam. Eğer yardım istiyorsanız, konu açmanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca size seve seve yardım ederim.
Sizi forum üzerinden takip ettim hocam konu açtığım zaman sizi etiketlerim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

İşletim sistemi olarak LTSC kurmanızı öneririm. Son derece hafif, gereksiz uygulamalar ve telemetriler yok.

Bunun dışında, sürücülerinizi güncel tutmanız dışında FPS için yapabileceğiniz pek bir şey yok.
Hocam ufak bir araştırma yaptım bazı arkadaşlar oyun için Atlas OS tavsiye etmiş sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Hocam ufak bir araştırma yaptım bazı arkadaşlar oyun için Atlas OS tavsiye etmiş sizin düşünceniz nedir?

Kurulabilir. Ancak mahremiyet konusu tartışılır. İsterseniz kurabilirsiniz. Sıkıntı yaşayan görmedim.

Hocam biraz araştırma yaptım. Custom OS'ler, gücenlik güncellemeleri dahil tüm güncellemeler kapatılıyormuş. Bu da virüslere davetiye demek.

Performans için çok fazla gerksiz debloat yapılıyormuş. Sırf performans için, her yeri kapatılmış bir işletim sistemi.

Benim önerim LTSC kurmanız olur. Çünkü daha güvenli. LTSC kurum debloat yaptıktan sonra zatrn AtlasOS ile aralarında performans farkı olmaz. Ayrıca daha güvenli.

Son düzenleme:
Kurulabilir. Ancak mahremiyet konusu tartışılır. İsterseniz kurabilirsiniz. Sıkıntı yaşayan görmedim.

Hangisi daha fazla performans yaratır hocam?

Hocam biraz araştırma yaptım. Custom OS'ler, gücenlik güncellemeleri dahil tüm güncellemeler kapatılıyormuş. Bu da virüslere davetiye demek.

Performans için çok fazla gerksiz debloat yapılıyormuş. Sırf performans için, her yeri kapatılmış bir işletim sistemi.

Benim önerim LTSC kurmanız olur. Çünkü daha güvenli. LTSC kurum debloat yaptıktan sonra zatrn AtlasOS ile aralarında performans farkı olmaz. Ayrıca daha güvenli.

Teşekkür ederim araştırmanız için LTSC kuracağım. Tek sorun lisans kalıyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim araştırmanız için LTSC kuracağım. Tek sorun lisans kalıyor :D

Lisans çok kolay hocam. Ücretsiz bir şekilde yapacağız.

LTSC indirecekseniz buraya bakabilirsiniz:

2021 sürümünü indirmenizi tavsiye ederim. En günceli ve en güvenlisi o.

Lisans çok kolay hocam. Ücretsiz bir şekilde yapacağız.

LTSC indirecekseniz buraya bakabilirsiniz:

2021 sürümünü indirmenizi tavsiye ederim. En günceli ve en güvenlisi o.
Bu konu Windows 10 LSTC olarak gözüküyor.

Bu konu Windows 10 LSTC olarak gözüküyor.

Ben 10 kurmak istediğinizi sandım hocam kusura bakmayın. Burada tüm sürümler mevcut:

Ben 10 kurmak istediğinizi sandım hocam kusura bakmayın. Burada tüm sürümler mevcut:
USB bulabilirsem eğer gün içeresinde format atacağım ancak hiçbir yerde bulamıyorum.

Hocam konudan Windows 11 LTSC iso dosyasını indirdim 16GB'lik Flash belleğime atarken bu hatayı veriyor.
1750337266748.webp

Düzeltme: Sorunu çözdüm sadece ''FAT32'' dosya sisteminde kaldığından kaynaklı yüklenmiyormuş.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt