Bunu bir deneyebilirsin.

VDD, CDD, VDD, IOD 1.05 olacak; VDD, mem, VDDQ, VDD 1.40 olacak.

VSOC 1.25.

20260814_114421.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim hocam yarın.
Bunu bir deneyebilirsin.

VDD, CDD, VDD, IOD 1.05 olacak; VDD, mem, VDDQ, VDD 1.40 olacak.

VSOC 1.25.

Eki Görüntüle 274484

Hocam, sizin attığınıza bakıp yapmaya çalıştım. En son bu şekilde yapamadığım değiştirmeyi unuttum. Değer var mı bilmiyorum, işe gideceğim için biraz aceleye geldi.

Deneyeceğim hocam yarin

Hocam sizin attığınıza bakıp yapmaya çalıştım en son bu şekilde yapamadığım değiştirmeyi unuttum değer var mı bilmiyorum işe gideceğim için biraz aceleye geldi
Bu arada, üretim tarihi 2024'ün 51. haftasındaymış.

IMG-20260818-WA0039.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim hocam yarın.

Hocam, sizin attığınıza bakıp yapmaya çalıştım. En son bu şekilde yapamadığım değiştirmeyi unuttum. Değer var mı bilmiyorum, işe gideceğim için biraz aceleye geldi.

Bu arada, üretim tarihi 2024'ün 51. haftasındaymış.

Eki Görüntüle 274489

Voltajlar yanlış girilmiş, @Ayhan Dönmez VSOC 1.25 olmalı cdd ve iod 1.05, vdd vddq 1.40 olmalı, Nitro ayarı overlooking cms kısmında olması lazım onu enable yapacaksın Nitro RX data 1, Nitro tx data 2, Nitro Control line 1 olmalı. Ayarları kaydetmeden once BIOS F12 basınca ekranı atın hepsini.

Refresh normal olacak trfei 50000 olacak.

CPU vddıo da 1.40 olacak.

Voltajlar yanlış girilmiş, @Ayhan Dönmez VSOC 1.25 olmalı cdd ve iod 1.05, vdd vddq 1.40 olmalı, Nitro ayarı overlooking cms kısmında olması lazım onu enable yapacaksın Nitro RX data 1, Nitro tx data 2, Nitro Control line 1 olmalı. Ayarları kaydetmeden once BIOS F12 basınca ekranı atın hepsini.

Refresh normal olacak trfei 50000 olacak.

CPU vddıo da 1.40 olacak.

Her şeye rağmen FGR olduğunu dediğim yöntemle kanıtlarsa ve hiçbir metodla düzelmezse kiti satışa koyun ya da düz EXPO açıp geçin. FGR en uygunsuzu aralarında, kayıp fazla.

Çıkmaz, teknik bir durum. Son BIOS'ta FGR kalıyorsa ve tRFC1 50, tRFC2 480, tRFCsb 50 boot ediyorsa problem...

Ya varlığını unutup düz EXPO ya da satışa koyman lazım. Neden FGR ısrar ettiğini AMD de bilmiyor. ASUS'ta bakmak lazım B850M-K.
Boot ediyorsa dediğin win11 sorunsuz açılması mi yoksa açılmamasi mi hocam