Patriot 2x32 GB M-die Dual Rank RAM timing ayarı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xalionis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 211
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Sorun, soru olursa ortada olmazlar reklama gelince ayrılmazlar ama

Mesela bu modeli getirseler iyi olacak

Hocam eski 2 RAM için geçirmeliler olsa çok iyi olacakda yok işte üretilmiyor ya da 3D ile her anakarta uyan bir model.

@ggbye iletsin, etiketleyin konularda. Anca bana tRFC yaz, deyip duruyor. Her şey karşılıklı. 4400:2200 1:1:1 altın oranı da sayemde öğrendi. Şimdi de kaçtı gitti. Benden bu kadar daha.

Sistem ferrari kasa tofaş kaldı öyle bir sıkıntı var. Kasa ve anakart da değişim gerekiyor gibi.

Bu arada PBO ayarlarıyla çalışacak mı bu arkadaş şuanda? @Ayhan Dönmez

Sistem ferrari kasa tofaş kaldı öyle bir sıkıntı var. Kasa ve anakart da değişim gerekiyor gibi.

Senin deminki BSOD'ların sebebi tRFC ve tREFI ikilisiydi. Onun haricinde tRCD ve SD-DD, RDSCL kısmı da şüpheli. O yüzden hata vermediği hali ile kalsın, öteki türlü çok uğraştırır. Bunları sıkmanın Gaming katkısı çok minimal X3D çipte çünkü, değmez. 6400:2133 CL26 açıldı zaten. Gear kapatsan yine patlar şu anda, 1.75V lazım bu kite. Altı yemez. RAM'lerin dibinden üfleteceksin, 40-42 derece bandını geçmeyecek hatta.

Bu arada PBO ayarlarıyla çalışacak mı bu arkadaş şuanda? @Ayhan Dönmez

Bilemeyiz, VT3 bakacaksın sıfırdan. Tüm profil baştan aşağı değişti.

Performans +- olayı nasıl oldu onu tam anlayamadım basmadı kafa

6400:2133 önceliği var her zaman 1:1 modda, X3D ya da diğerleri adına değişen bir durum yok. 1.3 VSOC, 1.1/1.15 VDDP'ye açarsa açar. Öyle kullanım sağlarsın, sorun olmaz. Aktif soğutma işini halledersen 384 ve 65K tREFI gündeme gelebilir tekrardan. 1-3-1 Nitro stabil iken 1-2-1 Nitro vs. yemeyebilir. Bunların hepsine sıfırdan bakılması lazım.

Buyrun. Ryzen 9000 1:1 mod IMC limiti sizlerle, güncel.

Son düzenleme:
Valla benim sisteme yaptığımız hiçbir şey bunların yanında moralim bozuldu. 1 saat oldu test.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…