PMU Training'den ARD 0 yapıp A2-B2 PHY 34'te eşleyin, rehberde anlattım. O haliyle de teste alın sonra, adım adım gidin. Boot etmeyen ya da hata veren parametreyi ancak o şekilde bulursun. Öteki türlü çorba olur, zaten DR modül. Tweak'lemesi zor.
PMU Training mevcut mu BIOS'ta? Bunu Search'ten aratıp lokasyonunu öğrenin. İlgili konuma gittikten sonra ArdPtrInitVal ayarını Manuel çekip 0 yazacaksın. Sonra A2-B2 iletirsin, bakarız. VDDP 1.05 şu an için yetebilir, ARD 0 yaptığında 1.1 yapman daha uygun. Demin VSOC yüzünden hata yedin, Dual Rank zorluyor dediğim gibi. Aktif soğutmaya da özen göstert.
PMU Training mevcut mu BIOS'ta? Bunu Search'ten aratıp lokasyonunu öğrenin. İlgili konuma gittikten sonra ArdPtrInitVal ayarını Manuel çekip 0 yazacaksın. Sonra A2-B2 iletirsin, bakarız. VDDP 1.05 şu an için yetebilir, ARD 0 yaptığında 1.1 yapman daha uygun. Demin VSOC yüzünden hata yedin, Dual Rank zorluyor dediğim gibi. Aktif soğutmaya da özen göstert.
ARD Manuel 0 çekin. VSOC 1.3, VDDP 1.1 yapın. Hata verirse sonrasında konuşacağız. False Positive gibi bir şey şu anda çünkü, VSOC artırınca süre uzuyor. IMC yetersiz gibi. Nitro kıstırmak istemiyorum, DR modül IMC zorluyor.
ARD Manuel 0 çekin. VSOC 1.3, VDDP 1.1 yapın. Hata verirse sonrasında konuşacağız. False Positive gibi bir şey şu anda çünkü, VSOC artırınca süre uzuyor. IMC yetersiz gibi. Nitro kıstırmak istemiyorum, DR modül IMC zorluyor.
ARD manuele çekip 0 yaptım. VSOC 1.3 VDDP 1.1 yaptım. Bootladı şu an testi başlatıyorum. Sıcaklıklar nasıl sizce? TRDWR'yi de düzelteyim. Muhtemelen sıfırlandı.
ARD manuele çekip 0 yaptım. VSOC 1.3 VDDP 1.1 yaptım. Bootladı şu an testi başlatıyorum. Sıcaklıklar nasıl sizce? TRDWR'yi de düzelteyim. Muhtemelen sıfırlandı.
tRDWR 16 çekin, Boot sonrası A2-B2 iletin. Teste alın tekrar, hata vermezse duracak. Verirse VDD artırmak lazım. M-die'da hata kaynağı bulmak zor, tekte halletmeye çalışıyoruz çünkü. Öteki türlü konu 50 sayfaya uzar.
Sizde PBO ayarları Auto kalmak zorunda bir de, onu Auto çekmediyseniz hata sebebi. Rastgele hata verdirebilir. @Xalionis RTP anında PBO Auto kalmalı.
PBO Auto alıp testi tekrarlamanız lazım. PBO bozuyor olabilir, RTP anında 5.5-5.6 GHz görüyordur bu işlemci. VT3 ile bir olmaz. 9850X3D burada işleri bozuyor.
Memory Context Restore ve Power Down Disabled kalsın.
Şu anki voltaj ve Timing ayarları dursun, PBO Auto alın. MCR-PDM kapatıp testi yeniden aynı şekilde başlatın.