ASUS ROG STRIX B850A Gaming Wi-Fi ve Patriot 6000MHz CL30 RAM için zaman ayarı, Lian Li Lancool 216 kasa fanları için sessiz ayar istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan yapabilirsiniz. Aklınıza takılan yer olursa yardımcı oluruz. H-Die DR ayarlama kısmı var zaten.

Buradan yapabilirsiniz. Aklınıza takılan yer olursa yardımcı oluruz. H-die dr ayarlama kısmı var zaten.

Direkt bu değerleri girsem sıkıntı olur mu? Herhangi bir ayar veya program lazım mı?

Zentiming indirmeniz lazım. Rehberde var zaten o kısımlar. FACEIT yüklüyse geçici olarak silmeniz gerekli. Direkt ayarları girin, sonra rtp ile test edin. Sıkıntı olursa bakarız. Adım adım gitmek lazım. İlk etapta oradan girebilirsiniz.

Hiç bilmiyorum söylediğiniz programları. Şimdi ZenTimings mi indireyim? Başka hangi program lazım?

Hiç bilmiyorum söylediğiniz programları. Şimdi ZenTimings mi indireyim? Başka hangi program lazım?
ZenTimings indirmeniz lazım. PawnIO aracılığı ile indirmeniz lazım. FACEIT yüklü ise de silmeniz lazım. Ram Test Pro indirmeniz lazım. Eğer işlemci için PBO yapacaksanız (yapmanızı tavsiye ederim) y-cruncher indirmeniz lazım. Bu programların linkleri rehberde var zaten.

ZenTimings indirmeniz lazım. Pawnıo aracılığı ile indirmeniz lazım. FACEIT yüklü ise de silmeniz lazım. RAM test Pro indirmeniz lazım. Eğer işlemci için PBO yapacaksanız (yapmanızı tavsiye ederim) y-cruncher indirmeniz lazım. Bu programların linkleri rehberde var zaten.

20260526_214810.webp