Patriot 6600 MHz CL34 için timing ayarları nasıl olmalı?

tRFC 360-1-1 yap. Mcr, gdm, ve pdm kapat. Bank swap mode swap APU yap. Nitro 1-2-0 dene. Ibuf_low_pwr disabled. iGPU disabled. Böyle ayarlayıp teste gir.

tREFI 50k ayarla teste gir. O fan yeterli olmayabilir. Sağdan soldan vantilatör veya birkaç fan daha bulup RAM'e doğru üflet. En az 4 saat test et. Test bitiğinde, tREFI 65k çek.

TREFI 50k ayarla teste gir. O fan yeterli olmayabilir. Sağdan soldan vantilatör veya birkaç fan daha bulup RAM'e doğru üflet. En az 4 saat test et. Test bitiğinde, tREFI 65k çek.

Fan yeterli. Buz gibi içerisi. Kapak da açık. En fazla 45-47 dereceyi gördü 15 dakikada.
Bu tRFC 1-1 dediklerin

Olmuyor. Auto atıyor 1 yazınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trefı 50k ayarla teste gir. O fan yeterli olmayabilir. Sağdan soldan vantilatör veya birkaç fan daha bulup RAM'e doğru üflet. En az 4 saat test et. Test bitiğinde, trefı 65k çek.

Bu profili kullanmak istersen dene. Daha sıkı değerler. CL24 1.7 vdd verip denemek gerek. tRFC 360-1-1 ayarlı olsun. Biraz daha sıkılabilir. A-die için ama yeterli bu ayar.

Fan yeterli. Buz gibi içerisi. Kapak da açık. En fazla 45-47 dereceyi gördü 15 dakikada.

Bu tRFC 1-1 dediklerin Eki Görüntüle 228304olmuyor. Auto atıyor 1 yazınca.

45-50 derece yeterli değil. 40 üstüne çıkmasın. 1 saat geçti mi testin patlar.

Bu tRFC 1-1 dediklerin

Eki Görüntüle 228304

Olmuyor. Auto atıyor 1 yazınca.
360-360-360 yap.

Bank Refresh mode norm seçili olsun. FCLK manuel olarak 2000 seç.

CL24 istemiyorum yok. Bu arada benim işlemci 7500F biliyorsun değil mi? BankSwapMode swap APU mu yapayım yine de?

CL24 istemiyorum yok. Bu arada benim işlemci 7500F biliyorsun değil mi? Bankswapmode swap APU mu yapayım yine de?

Evet, CL26 yeterli, bu voltajlar ve değerler güvenli uygun. Tabii her zaman risk var. Profilde her şey formülüne uygun.

APU.

CL24 istemiyorum yok. Bu arada benim işlemci 7500F biliyorsun değil mi? Bankswapmode swap APU mu yapayım yine de?

İşlemci IMC kötü olursa 1-2-1 Nitro yaparsın.

Evet, CL26 yeterli, bu voltajlar ve değerler güvenli uygun. Tabii her zaman risk var. Profilde her şey formülüne uygun.

APU.

İşlemci IMC kötü olursa 1-2-1 Nitro yaparsın.
Şu an 1-2-1 yaptım zaten. O dediğin 2 ayar vardı ya onlarda 1x yaptım. Son dediklerini de böyle yapıyorum. Var mı sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…